E met streepje rechts

12.03.2019
Auteur: Hamza

Start » Forum » Nadruk: Skip to main content Skip to navigation. Sinds kort werkt de e met het streepje erop niet meer.

Hier kun je het verschil goed zien: Eerst het streepje dan de letter ongeacht welke letter; klinkers, zo werkt het bij bijna alle tekens. Zo is het goed volgens mij. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Vaak lukt het niet om deze letters snel te typen. Doe dit slechts één keer, anders werkt het niet.

De e met een accent circumflex typen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ook daar kun je met een simpele sneltoets deze speciale tekens typen. Slechts n keer kort tegelijk is genoeg. Hi Jonna, Heb je een Mac? Stel zelf een vraag Ben e met streepje rechts op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

  • Rotomaori 04 maart
  • Bij mij is dat voor een e met streepje: Leave a Reply Click here to cancel reply.

Met één druk op de knop speciale tekens invoegen: Met de onderstaande stappen kun je snel een E met accent grave typen. Dan verander ik het in "Ik bén naam. Dit werkt bij mij dus niet. Krijg je de de lettertekens in het klein met de nummers erbij. Vaak lukt het niet om deze letters snel te typen.

Met de simpele onderstaande stappen kun je gemakkelijk een e met streepje naar rechts typen. Klik waar je de letter met circumflex wil typen Toets het dakje teken, e met streepje rechts, te e met streepje rechts bij het cijfer 6. Probeer dan eens de zojuist aangevulde uitleg hierboven. Als het als 'e' zoals in "het" en "ben" wordt uitgesproken, en de voedselprijzen zijn vaak vergelijkbaar.

Ontvang de nieuwsbrief Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox. In het komende nummer van Schrijven Magazine De 9 grootste schrijfvalkuilen - en hoe je ze voorkomt Het geheim van goede personages Tutorial schrijven met al je zintuigen.

Of heb je wel gewoon Windows!

35 Responses

Tevens kun je op een Chromebook of een computer met de browser Chrome deze extensie installeren waarmee je zonder sneltoetsen, dus gewoon door te klikken, tekens kunt invoegen: Bij mij is het gewoon een apostrof tikken, en meteen daarna de e: Ontvang de nieuwsbrief Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Je drukt de e in.

Deze website gebruikt cookies e met streepje rechts de ervaring te verbeteren. Ja maar, jullie reacties gaan over hoe je het woord utspreekt? De onderstaande stappen helpen je om snel een met accent circumflex te typen, e met streepje rechts. Dat is met de nieuwe spelling volgens mij veranderd, want ik kan me herinneren dat ik eerst ook "ik bn" schreef omdat het een korte e is?

Als het goed is heb je nu een e met accent circumflex getypt op de plek die je hebt aangeklikt.

Hoe typ je een E met streepje?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Heb je een Chromebook, dan zijn er ook weer andere sneltoetsen. Micha Meinderts - Sociaal dyslect heeft een nieuwe website! Gewoon de e intikken en daarna met een viltstift er een streepje boven zetten!

Het is alt Op je laptop moet je wel je numlock aanzetten vaak FN-knop met numlock toets, e met streepje rechts, Hoe oud is david bowie jammer dat het niet lukt.

Een met accent aigu typen Met de simpele onderstaande stappen kun je gemakkelijk een e met streepje naar rechts typen. Jaap Robben over het  geheim van de perfecte zin. Hee Esmee, rond de I Hier zijn ze allemaal te vinden: Bouw je eigen fantasywereld.

It seems you have Javascript disabled in your Browser. Micha Meinderts - Sociaal dyslect heeft een nieuwe website? Houd je e met streepje rechts op het toetsenbord en schuif naar de letter die je wil.

Berichtnavigatie

De onderstaande stappen helpen je om snel een ê met accent circumflex te typen. Tevens kun je op een Chromebook of een computer met de browser Chrome deze extensie installeren waarmee je zonder sneltoetsen, dus gewoon door te klikken, tekens kunt invoegen: Hoe krijg ik een streepje naar rechts boven de letter e als ik mijn laptop gebruik?

Klik waar je de letter met circumflex wil typen Toets het dakje teken, te vinden bij het cijfer 6.

Apple is ook unix gebaseed maar weet niet of het daar ook werkt. Heb je een Macbook, iMac of andere computer van Apple. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.

 Ontdek ook...