Foto op metaal afdrukken

25.01.2019
Auteur: Judith

Bij myposter bestel je gemakkelijk klassieke formaten of laat je je aluminium foto geheel op maat maken. Gebruik een van onze unieke indelingen om meerdere foto's samen op je aluminium wanddecoratie te plaatsen.

Meer details over Alu Dibond Brushed. Jouw Aluminium-dibond in 60 x 40 cm De hoogste stabiliteit en duurzaamheid voor je meest waardevolle foto's. Zwart-wit Alu-dibond glanzend op kantoor van de kinderen. Onze Zwitserse precisiedrukinstallatie met een maximale afdrukscherpte van dpi zorgen voor een prachtig resultaat. Lees meer Wanddecoratie maken als een pro Gebruik onze tips om ervoor te zorgen dat je foto's er het mooist uitzien wanneer je ze op een wanddecoratie laat afdrukken.

Goed afgewerkt geen scherpe randen en perfect ophangsysteem.

Foto's op aluminium bieden veel veelzijdigheid. De ophangschijfjes zijn voorzien van een zelfplakkende laag en kunnen probleemloos op de achterkant van het fotopaneel worden bevestigd.

Deze decoratie krijgt zeker weten een speciaal plekje aan jouw wand, vooral als je deze wereldkaart laat afdrukken op aluminium. Met n klik haal jij foto op metaal afdrukken beste uit je foto! Gebruik een van onze unieke indelingen om meerdere foto's samen op je aluminium wanddecoratie te plaatsen.

Dibond als directdruk heeft een matte afwerking en is geschikt voor buiten. Diefstalwerende bevestigingsset van roestvrij staal voor foto's en afdrukken met hoekboringen.

Over dit artikel

En geen bijkomende kosten voor een passepartout en dure lijst. Dit betekent dat je zelfs grote formaten prachtig kunt ophangen. Voor de grootste afmetingen vanaf 50 x 50 cm wordt er een rechthoekige lijst t. Aluminiumsoorten Kies jij voor een foto op geborsteld of wit aluminium?

Prijzen Offerte aanvragen Feestkorting Prijzen muurdecoratie Prijzen fotocadeaus. Heldere en scherpe weergave van details.

  • Foto op dibond voor een verbluffend resultaat Kies voor geborsteld aluminium voor een moderne metallic look.
  • Fotohouder van plexiglas Met deze stijlvolle fotohouder van plexiglas presenteer je je wanddecoratie van forex- of acrylglas op een eigentijdse manier! Bij fine-arts printen we de foto's eerst op hoogwaardig, premium HP-fotopapier.

Het glanzende laminaat beschermt foto op metaal afdrukken foto op aluminium tegen UV-straling, vocht en krassen! Foto's afdrukken op aluminium Het effect van een foto afdrukken op aluminium is anders dan een afdruk op papier laat zien. Plaats je canvas met andere decoratieve items op het Nielsen design wandbord? We zijn heel trots op onze uitstekende klantbeoordelingen. De fotoverbeteringstool van myposter is volledig gratis en kan zonder registratie gebruikt worden?

Dankzij de zorg en inspanningen van onze productieafdeling hebben onze producten prijzen gewonnen in heel Europa, foto op metaal afdrukken.

Voor een industriële uitstraling kies je voor aluminium

Diefstalwerende bevestigingsset van roestvrij staal voor foto's en afdrukken met hoekboringen. De kwaliteit van een foto op aluminium is perfect en vanuit alle gezichtshoeken goed te bekijken. Kies voor geborsteld aluminium voor een moderne metallic look.

Alu dibond als fine-art kun je alleen binnenshuis ophangen. Vakantiefoto's van oude gebouwen en sfeervolle dorpsaanzichten krijgen door een matte finish vaak meer karakter. Je kunt het verder personaliseren door de kleuren en achtergronden aan te passen - perfect voor foto op metaal afdrukken favoriete Instagramfoto's.

Fotocollage op aluminium Wil je echt een kunstwerk creren waar je nog jarenlang plezier van beleeft, maak dan een eigen fotocollage op aluminium.

Zwart wit foto's op aluminium albelli geeft je een foto op aluminium murder on orient express subs een witte toplaag. Klantenservice Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Informatie

Je foto's worden met haarscherpe details afgedrukt en een matte afwerking om reflectie te voorkomen op stevig, 3 mm dik Dibond-materiaal. Na ontvangst van je bestelling produceren onze experts jouw ontwerp in topkwaliteit. Vertrouw op ons en op de enthousiaste recensies van onze klanten die ons een waarderingscertificaat hebben gegeven. Deze productietechniek is daarom bijvoorbeeld heel geschikt voor gedetailleerde opnames en foto's met gedifferentieerde lichtverhoudingen.

Dibond is opgebouwd uit een laag robuuste kunststof waarop twee lagen aluminium zijn aangebracht.

Nielsen design wandbord Plaats je canvas met andere decoratieve items op het Nielsen design wandbord. De afdruk wordt vervolgens gelamineerd op een alu-dibond 3 mm plaat. De kwaliteit van een foto op aluminium is perfect en vanuit alle gezichtshoeken goed te bekijken. Foto op dibond Laat je je foto afdrukken op aluminium bij albelli, gemakkkelijk te wassen en meerdere malen te gebruiken.

Als je vr 11 uur besteld, foto op metaal afdrukken, dan krijg je meer dan alleen maar een foto op een metalen plaat.

De comfortabele handschoenen zijn pluisvrij, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd. We verpakken je project in onze beschermende merkverpakking en we werken samen met de betrouwbare maatschappijen UPS en PostNL om het product veilig bij je thuis af te leveren.

Kies jij foto op metaal afdrukken een foto op geborsteld of wit aluminium!

Aluminium fine-art mat

Metalen ophangset De metalen ophangset bestaat uit 2 zelfklevende ophangplaatjes met ogen en 2 afstandshouderspads. Bij de aluminium-dibond finearts krijg je door het gebruik van fotopapier een uiterst realistisch resultaat.

We zijn heel trots op onze uitstekende klantbeoordelingen. Je kunt het maken omdat je een wanddecoratie met eigen foto's wilt.

Het designboard is 60 cm breed en 8 cm diep en perfect geschikt voor al jouw decoratie-ideen. Op welke aluminiumsoort ga jij foto's bestellen. Je kunt het maken omdat je een wanddecoratie met eigen foto's wilt?

 Ontdek ook...