Gratis patroon gehaakt sjaaltje

08.04.2019
Auteur: Yacintha

Studio Mojo 2 november om Ik had een vraagje over dit prachtige setje.

Freppi Gratis Haakpatronen Sjaal Sjaals haken voor het koude weer of luchtige sjaaltjes voor de zomer. Een gehaakte sjaal gemaakt van restjes wol. Ik heb voor de sjaal een heen-en-weer patroon geschreven dat hetzelfde reliëfpatroon geeft als de in het rond gehaakte muts. De muts werd in de rondte gehaakt, de sjaal in toeren heen en weer. Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog. Nederlands Een hele mooie gehaakte sjaal.

Hanneke 20 oktober om

Deze sjaal is geschikt voor de beginnende haaksters. Wat gratis patroon gehaakt sjaaltje wel kunt doen is het filmpje van de muts bekijken, zo zie je hoe je de steken maakt. Maak hem zo breed en lang als je zelf wilt. Op de website kun je hat haakpatroon in het Nederlands vinden. Engels Mooie sjaal en vooral een makkelijke sjaal. Crochetology Gratis haakschema miniature bull terrier kopen een drakensjaal.

Als je het patroon volgt zie je vanzelf dat het goedkomt! Alpaca Your Wrap Bron: Tamara Vrijenhoek 12 december om

Boekentip:

Nederlands Een gratis haakpatroontje voor een sjaal met een bijzondere steek. Easy Crochet Scarf Bron: Wieke van Keulen Taal: Ik heb er geen filmpje van ben ik ook niet zo goed in denk ik ;-. De Creatieve Uil Taal: Ben je op zoek naar een haakpatroon voor een omslagdoek, kijk dan hier:

  • De Makkelijste Das Bron:
  • Hoe je deze luchtige zomersjaal haakt kun je vinden op de website van Birdie Haakt. Je kunt met dit pakket een sjaal haken, maar je kunt er ook voor kiezen om van deze set een colsjaal en bijpassende hoofdband te maken.

Haakpatroon muts en sjaal Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de winter. En ik blijf echt onder de indruk van het relifpatroon. Hoi Jacqueline, Het patroon gratis patroon gehaakt sjaaltje de muts is niet mijn patroon en is helaas alleen in het engels beschikbaar.

Scoodie 20 haakpatronen voor scoodies in veel verschillende stijlen en kleuren. Nederlands Gratis haakpatroontje van een sjaal in de bobbelsteek. Diana 2 december om Gehaakt met de picotsteek.

Aanbevolen post

Zou ik deze sjaal ook met haaknaald 4 kunnen maken? Nederlands Nederlandse tutorial voor een gehaakte sjaal. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en Belgi. Kun je gratis downloaden als je een account hebt. Heb vandaag een paar bolletjes wol gehaald voor een sjaal, maar er voor haaknaald 4. Haakpatroon sjaal Met dit haakpatroontje kun je een leuke sjaal haken. De werkbeschrijving vind je op anniko van santen naakt website van Bit of Color, gratis patroon gehaakt sjaaltje.

Dit ben ik

Haakpatroon das Volgens Ing-things is dit de makkelijkste das om te haken. Je hebt dan dus ook iets meer wol nodig. Anoniem 29 april om

  • Haak deze leuke snoepjessjaal ook!
  • De Creatieve Uil Taal:
  • Het haakpatroontje is helemaal gratis en geschreven in het Engels.
  • Hoi Anita, Ik heb het patroon van de sjaal zelf gemaakt naar aanleiding van het patroon van de muts.

Met het 'Haakpakket Sjaal voor Dummies' maak je je eigen fashionitem in een handomdraai. Nederlands Een makkelijke sjaal haken! Studio Mojo 2 november om Hier kun je gratis haakpatronen vinden voor sjaals. Ik heb voor de sjaal een heen-en-weer patroon geschreven dat hetzelfde relifpatroon geeft als de in het rond gehaakte muts, gratis patroon gehaakt sjaaltje.

Heel veel plezier met maken en laat het me weten als je nog vragen hebt. Engels Mooie gehaakte sjaal van Lion Brand! Ik denk 1 bol. Wat je wel kunt doen is het filmpje van de muts bekijken, zo gratis patroon gehaakt sjaaltje je hoe je de steken maakt.

Nederlands Haakpatroon van een sjaal. Easy Crochet Scarf Bron: Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Alleen verkrijgbaar in het Engels.

Als je weet hoe je een lossen ketting moet haken en hoe je een vaste haakt, kun je deze bijzondere sjaal van Peppy zelf haken. Een Nederlands haakpatroontje voor een muts met een bijpassende sjaal. Dan wordt de sjaal mooi dik en warm, gratis patroon gehaakt sjaaltje.

 Ontdek ook...