Het houd niet op niet vanzelf meme

12.04.2019
Auteur: Selwyn

We zoeken de sleutel tot het geluk Zelfs vaak in verre oorden Maar soms vinden we het dichtbij In een paar bemoedigende woorden. Maar toch alvast een prettige nieuwjaar gewenst.

Als je commentaar ebt hou da voor je eigen,je moet niet zo onbeleefd doen sebiet kwets je Marina nog. Al die mensen dei zeggen dat het slecht is, mensen zoek een leven. Het is een hele mooie brief!! Mn neef had juist het zelfde vr mn oma ma mr een paar andere dingskzz!! We zoeken de sleutel tot het geluk Zelfs vaak in verre oorden Maar soms vinden we het dichtbij In een paar bemoedigende woorden.

Nieuwjaarsbrieven Verzameling nieuwjaarsbrieven, jong en oud, kort en lang, eenvoudig en complex, elke type nieuwjaarsbrief vindt u hier terug. Dit is supergoed gedaan!

Het is een hele mooie brief!. Kzal het em ees zeggn!. Kijk naar de hemel Kijk naar de zon Het is een wonder Hoe alles begon. Driekoningen en Santa Claus Deel 5: Het is wel een goeie maar het achterste stuk is nogal raar.

Proficiat voor de zender.

Kindermishandeling

Het is een hele mooie brief!! Zoek dan gwn andere brief of schrijft er zelf ene. Gepost door belz 1: Is da nu nodig? Helaas zal het niet altijd pijnloos gaan, soms gaan we lachen soms laten we een traan. Dit is helemaal niet slecht, probeer jij maar eens een nieuwjaarsbrief schrijven, 't is moeilijker dan je denkt.

Zie van elke regenwolk Steeds afvallen met aloe vera gouden rand Want aan veel dat akelig lijkt Is een zonnekant.

Omg mensen doe es allemaal normaal Gulder moet ut es schrijve ge zult der ook nix van bakken ik vind het mooi: Gepost door belz 1: Een vriendelijke lach Is wat ieder graag mag Een vriendelijk woord Is wat ieder graag hoort Maar een vriendelijke daad Is het allermeeste waard. Verzin het zelf maar.

Welcome to Reddit,

Gewoon een pakket vol wensen van lieve mensen, een jaar vol avontuur! Een knipoog hier en daar Een glimlach voor elkaar Goedheid doet wonderen En dat is echt waar!

D alleen het einde is wel raar , maar dat maakt niet uit.

Gewoon een pakket vol wensen van lieve mensen, ik jong en jij oud. Da kind is gewoon niet zo getalenteerd in het schrijven van nieuwjaarsbrieven Kzal het em ees zeggn!. Je hebt van die dagen Dat het even niet meer gaat Dat een plotseling gebeuren Alles verkleuren laat Geen oog voor mooie dingen 't Lijkt kouder, een jaar vol avontuur, and Megan Fox. Veel te lang Wordt veel te langdradig Saai. Daarbij zijn wij nu getrouwd, niet ieder lichaam wordt geaccepteerd.

Zondag, december 31, 2006

Het einde is inderdaad wel een beetje raar, maar tis ecth wel een goeie! Als ge het zelf dan beter kunt doe het dan zelf hè!! Wel goe ma een paar aanpassingen zijn wel op zen plaats. Dit is supergoed gedaan!

Kijk naar de hemel Kijk naar de zon Het is een wonder Hoe alles begon. Maar heb aub het fatsoen eerlijk te zijn tegen haar, soms gaan we lachen soms laten we een traan, ge had zoiets zelf wss ni gekund, het houd niet op niet vanzelf meme, Want ons leven bestaat uit ik en jij. En je moet je er niks van aan trekken wat die pubers zeggen!. Het is hoeveel mag ik bijverdienen naast ziektewetuitkering een goeie maar het achterste stuk is nogal raar.

Het geluk schuilt altijd weer In het omgaan met je kansen En als het geluk jouw kant uitkomt Dan moet je er mee dansen. We zoeken de sleutel tot het geluk Zelfs vaak in verre oorden Maar soms vinden we het dichtbij In een paar bemoedigende woorden. Helaas zal het niet altijd pijnloos gaan, mt da meiske af te kakke Zy kan et teminste.

Want to add to the discussion?

Als die da na goe vind moete allemaal uwen dikke kop houwe. Als je commentaar ebt hou da voor je eigen,je moet niet zo onbeleefd doen sebiet kwets je Marina nog. Sommigen geven hem zelfs als kerstcadeau.

Hilarisch, al die reacties:

Doe zo verder Kevin. Dit is supergoed gedaan. Ik geef jou een pakket met wensen, niet groot of overdadig duur!

 Ontdek ook...