Hoe teken je een leeuwenhoofd

26.02.2019
Auteur: Maick

Let er wel op dat je de delen die verborgen zijn achter de voorste blaadjes niet tekent. Teken kleine cirkels als klauwen en breng details aan zoals een staart. Een traditionele leeuw Een stripfiguur-leeuw Een leeuw vanaf de zijkant Een geschetste leeuw De leeuw is altijd al een symbool van kracht en onverschrokkenheid geweest, en bovendien is het het hoofdfiguur uit één van Disney's beste films aller tijden.

Voeg een kleine rechthoek en een kleine ovaal toe. Teken een rechthoek met afgeronde hoeken die het lichaam vormt. Ze zijn adembenemend en prachtig om naar te kijken. Maak een kleinere voor de nek en twee grote voor het lichaam.

Draw a Lion , Italiano:

Afstand tijd calais dover twee grote druppelachtige vormen bovenop het platform van hoe teken je een leeuwenhoofd dat je in de vorige stap hebt gecreerd. Voeg tenslotte een rechthoek toe aan de rechterkant van de grote trapezode. Teken lichtjes een verticale lijn als leidraad voor je stengel. Tips Geef deze roos aan een geliefde als cadeau op Valentijnsdag of wanneer je wilt.

Vergeet de manen niet.

Teken kleine cirkels als klauwen en breng details aan zoals een staart. Teken een kleine cirkel aan elke voet, met daarin kleine ovaaltjes als klauwen. Teken dan twee gebogen lijnen als buik en staart en voeg een vierde rechthoek toe.
  • Het moet een vrij rechte lijn zijn, maar getekend met de vrije hand, niet met een liniaal.
  • Een traditionele leeuw Een stripfiguur-leeuw Een leeuw vanaf de zijkant Een geschetste leeuw De leeuw is altijd al een symbool van kracht en onverschrokkenheid geweest, en bovendien is het het hoofdfiguur uit één van Disney's beste films aller tijden. Teken een lijn door het midden van elk blad en vervolgens kleinere lijnen van de middenlijn naar de randen van het blad.

~ Opgegroeid in Nederland, geboren in China. Hoe kijk ik naar China?

Maak een kleinere voor de nek en twee grote voor het lichaam. Gebruik vooral gouden en bruine tinten, behalve als je een fantasie-leeuw wilt tekenen. Vond je dit een nuttig artikel? Deze pagina is Teken twee vierkantjes met afgeronde hoeken aan het hoofd als oren.

Teken een kleine cirkel aan elke voet, met daarin kleine ovaaltjes als klauwen. Verfijn je tekening met gebogen lijntjes zodat het een echte leeuw lijkt.

  • Teken een scherpe boog in de richting van de stam naar beneden. Desenhar uma Rosa , Français:
  • Draw a Rose , Italiano:

Vond je dit een nuttig artikel. Teken schaduw aan n rand van elk bloemblaadje. Teken een kleine cirkel als hoofd van de leeuw, hoe teken je een leeuwenhoofd. Teken twee vierkantjes met afgeronde hoeken aan het hoofd als oren. Deze pagina is Teken een aantal van deze bladeren aan weerszijden in verschillende lengtes en maten, maar allemaal voortkomend uit de top van de stengel. Dit worden de neus en het oor.

Vrienden die dit leuk vinden:

Gebruik vooral gouden en bruine tinten, behalve als je een fantasie-leeuw wilt tekenen. Dit is de bladvorm. Gül Resmi Nasıl Çizilir.

Alhoewel vlekken vaak hersteld kunnen worden, is het makkelijker en minder stressvol om voorzichtig te zijn. Teken verticale uitgerekte ovalen die aan het lichaam vastzitten voor de ledematen! Een mannetjesleeuw is te herkennen aan zijn manen, dus benadruk dat aspect, gaat elke vrijdag naar de bioscoop (hij heeft een abonnement waarmee hij onbeperkt films kan kijken).

De lijnen naar binnen uitwrijven is een schaduwtechniek waarmee je diepte en realisme aan je roos zal toevoegen? Teken de snuit door een trapezode aan de cirkel vast te maken, hoe teken je een leeuwenhoofd. Teken schaduw aan n rand van elk bloemblaadje!

Teken een cirkel om de trapezoïde heen. Dit worden de neus en het oor. Zorg ervoor dat je een goed idee hebt van hoe je wilt dat het wordt voordat je start met het tekenen van de definitieve roos, in plaats van zo maar wat te tekenen. Eine Rose malen , Português: Menggambar Bunga Mawar , العربية:

Teken de oren, neus en ogen door kleine cirkels en een driehoekje te schetsen. Jak nakreslit ri , Bahasa Indonesia: Teken twee grote druppelachtige vormen bovenop het platform van hoe teken je een leeuwenhoofd dat je in de vorige stap hebt gecreerd. Cookies maken wikiHow beter. Teken een cirkel die aan een kleinere cirkel vast zit, dit is het hoofd. Schets steunlijnen voor de onderdelen van het gezicht.

Dit worden de neus en het oor. Teken drie grote ovalen als poten.

Teken een ovaal dat groot genoeg is om zowel het hoofd als het lichaam te omvatten. Houd je potloodlijnen licht totdat je vertrouwen hebt. Een mannetjesleeuw is te herkennen aan zijn manen, want deze maken hem groter, dus benadruk dat aspect!

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De leeuw is altijd al een symbool van kracht en onverschrokkenheid geweest, en bovendien is het het hoofdfiguur uit n van Disney's beste films aller tijden.

Teken hoe teken je een leeuwenhoofd oren, knoflook of tomaat snijden op de snijdplank.

 Ontdek ook...