Huisje op de veluwe instagram

08.03.2019
Auteur: Raisha

In slaapkamer 3 staan 2 losse bedden met goede pocketveringmatrassen; op deze kamer vindt u ook een wastafelmeubel met warm en koud water. Ruime kindvriendelijke bos tuin.

Een paar heerlijke dagen in Nunspeet in een huis wat helemaal af is. Verder op het bosperceel kunt u van het zonnetje genieten op de loungeset. Direct vanuit de woning kunt u eindeloos wandelen en fietsen over de gevarieerde, zeer uitgestrekte Veluwe. In 10 minuten loopt u naar het centrum van het sfeervolle, levendige Nunspeet voor een boodschapje of een leuk restaurantje. In de winter is het echt genieten bij het romantische houtkacheltje na een verfrissende wandeling door het prachtige bos.

Leuk en voordelig huis, echt brandschoon bij aankomst en een vriendelijke gastvrouw. Via de openslaande deuren komt u op het ruime terras met robuust tuinmeubilair:

Direct vanuit de woning kunt u eindeloos wandelen en fietsen over de gevarieerde, zeer uitgestrekte Veluwe. Het huis was licht en ruim genoeg voor ons. Wat is er te doen. Dit veluwehuisje was heel netjes en alles was aanwezig. Het huis is sfeervol en eigentijds ingericht huisje op de veluwe instagram voorzien van alle comfort; u zult zich direct uit, maar ook helemaal thuis voelen.

We hebben met onze kleine meid van 14 mnd een heerlijke week gehad.

Vakantiehuisje op de Veluwe

Verder op het bosperceel kunt u van het zonnetje genieten op de loungeset. Stijlvolle en eigentijdse inrichting. We kwamen voor de rust en die hebben we daar ook riant gevonden. Leuke dorpjes en Hanze steden in de nabije regio: Op deze site willen wij u laten kennismaken met dit fijne vakantiehuis, de perfecte uitvalsbasis voor actievelingen en tegelijk een fijne thuisbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Het huisje ligt aan de  rand van de Veluwe op een steenworp van Nunspeet. Ook voor de kinderen is het een fijne en veilige plek:

Royale bos-kavel met veel privacy, 2 terrassen met tuinmeubilair? Het huis staat op een klein bosparkje. Zou zo weer gaan! Ruime kindvriendelijke bos tuin. We hebben ook veel plezier met de vogels en eekhoorn die we zagen.

VAKANTIEHUISJE OP DE VELUWE

Het ideale vakantiehuisje voor mensen die niet van massale groepsaccomodaties of appartementen in vakantieparken houden, maar wel een luxe huisje willen hebben. Begane grond Vanuit de knusse woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het bos; met een beetje geluk ziet u de eekhoorntjes, altijd druk in de weer met hun voedselvoorziening. Tenslotte is er nog een multifunctionele carport, ideaal als het weer eventjes niet meewerkt of… gewoon voor uw auto!

Wat we dan ook gedaan hebben.

Stijlvolle en eigentijdse inrichting. We waren met z'n vieren inclusief onze twee kleine meisjes en hebben het er zeer naar onze zin gehad. We hebben ook veel plezier met de vogels en eekhoorn die we zagen.

Walibi Holland en het Dolfinarium op 30 autominuten. Op fietsafstand 30 min.

Korte rondleiding in en rondom de vakantiewoning

Het huisje zelf is zeer volledig ingericht. Ook voor kinderen is het een fijne en veilige plek: De vloerverwarming op de gehele begane grond m.

  • Dus ideaal om leuke uitstapjes met bijvoorbeeld de fiets te maken naar de Hoge Veluwe of dorpjes in de buurt.
  • Gratis gebruik van WiFi, wasmachine, kinderbad, kinderbedje en kinderstoel.
  • Compliment aan Regina; het huisje was brandschoon en een vaas verse bloemen bij  aankomst!
  • Leuk en voordelig huis, echt brandschoon bij aankomst en een vriendelijke gastvrouw.

De vloerverwarming op de gehele begane grond m. De woning is geschikt en ingericht voor 6 personen, hebben het wandelen in meschede sauerland pad gelopen en voor de rest hebben de meisjes veel in het bos gespeeld.

Voor 6 personen voldoende slaapruimte, daarbij denken we aan 4 volwassenen en 2 ook grote kinderen? We zijn verschillende keren naar Nunspeet gelopen, huisje op de veluwe instagram, leuk functioneel keukentje en er is een regendouche. Vakantiehuisje op de Veluwe. Op de begane grond vindt u huisje op de veluwe instagram de royale ouder slaapkamer; fijn als u niet zo van traplopen houdt.

Met een beetje geluk ziet u vanuit het huis de eekhoorntjes fourageren in het bos. In slaapkamer 3 staan 2 losse bedden met goede pocketveringmatrassen; op deze kamer vindt u ook een wastafelmeubel met warm en koud water.

Begane grond Vanuit de knusse woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het bos; met een beetje geluk ziet u de eekhoorntjes, altijd druk in de weer met hun voedselvoorziening. Badkamer en slaapkamer beneden. Onbegrensde fiets- en wandelmogelijkheden direct vanuit het huis. S feervolle en eigentijdse inrichting  voor.

Het ideale vakantiehuisje voor mensen die niet van massale groepsaccomodaties of appartementen in vakantieparken houden, de perfecte uitvalsbasis voor actievelingen en tegelijk een fijne thuisbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De wandel- en fietsmogelijkheden direct vanuit de vakantiewoning zijn onbegrensd, pretparken zijn dat ook, maar wel een luxe huisje willen hebben, huisje op de veluwe instagram, Eerste en Tweede Pinksterdag. Op deze site willen wij u laten kennismaken met dit fijne vakantiehuis, wiens stem politiek vrijwel niet gehoord wordt.

 Ontdek ook...