Oplichters in het buitenland gemist las vegas

03.02.2019
Auteur: Aafje

In deze aflevering staat corruptie bij de politie centraal. Waarzegsters lokken toeristen naar binnen voor een onschuldige handlezing. Athene Zakkenrollers ontdekken Corrupte politie Opgelicht metlimonade Boontje komt op z' n loontje Oplichters in het buitenland:

Van der Spek weet een groep opgelichte Belgen te helpen hun geld terug te krijgen. Kuala Lumpur Taxi ruzie Gedrogeerd Waarzegger Smokkelaars Bedelaars Waarschuwing is te laat Keihard afgezet Oplichters in het Buitenland: In Riga laat Kees zich door dames op straat meelokken in foute bars.

Wee het gebeente van de toerist die verliefd wordt op zo'n oplichtster, hij wordt financieel uitgekleed. Na wat onderzoek komt men er tevens achter dat andere oplichters voor ongezien hoge prijzen juwelen verkopen aan toeristen en deze veel minder waard zijn dan de verkopers beweren.

Marijke, onderdeel van Kees zijn team, dient deze aflevering als lokaas.

Parijs Oplichters in het Buitenland:. Mexico Oplichters in het buitenland: In deze aflevering onthult Van der Spek de handel in valse smartphonesraakt hij betrokken bij een taxioorlog en wordt hij op geraffineerde wijze gedrogeerd. Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig duizenden dollars om gereinigd te worden. Hassan Heet Opeens Adel?

Ze sporen de man op die samen met een handlanger wordt gearresteerd door de Kenyaanse politie.

Navigatiemenu

Barcelona Oplichters in het Buitenland: In Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen , komt Van der Spek nogmaals op het spoor van de Filipijnse blackjackbende. Nadat Kees het gewone tarief betaald heeft voor een massage, doet de masseuse verschillende pogingen om er een erotische behandeling van te maken. Het lijkt een onmogelijke taak om in deze gevaarlijke miljoenenstad de crimineel te vinden. Toeristen worden meegelokt naar een woning, waar ze een maaltijd krijgen aangeboden.

  • Er wordt aandacht geschonken aan straatverkopers die hun klant door middel van een wisseltruc opzadelen met afval. Als Kees 's avonds het centrum verkent, proberen verschillende proppers hem een club in te lokken.
  • Vervolgens wordt een potje blackjack gespeeld, waarbij het gedrogeerde slachtoffer vaak zijn of haar hele creditcard leeg pint. In het centrum van Krakau bevinden zich seksbars waar toeristen met barscams worden binnengelokt door proppers, dronken gevoerd en een hoge rekening gepresenteerd.

Echter blijken deze kaartjes gewoon gratis te zijn. Het staat voor de industrie waarin stoofvlees stoven met of zonder deksel mannen westerse vrouwen versieren, om ze vervolgens financieel uit te kleden, oplichters in het buitenland gemist las vegas.

Dit leidt tot een zeer angstige ervaring voor Kees. Naast de belazerde toerist baalt ook de plaatselijke nijverheid die hierdoor wordt weggeconcureerd. Kuala Lumpur Taxi ruzie Gedrogeerd Waarzegger Smokkelaars Bedelaars Waarschuwing is te laat Keihard afgezet Oplichters in het Buitenland: Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. Tevens nog wat kleine bedelarij.

Recente uitzendingen van Oplichters in het Buitenland

Ook ontdekt het team gesjoemel met boot-tickets naar het paradijselijke Zanzibar en dreigt de crew slachtoffer te worden van een taxigijzeling. Makkelijk Over De Grens. In Ho Chi Minhstad is een Filipijnse bende actief die toeristen met een voorwendel meelokt, drogeert , en ze vervolgens voor veel geld aan een blackjackspel proberen mee te laten spelen dat ze uiteraard verliezen.

Oplichters in het Buitenland Uitzendingen. Hij weet tijdig weg te komen en confronteert een van de oplichters. Praag Oplichters in de val Taxi probleem in Praag Gesnapt Ze hebben Kees door Een glas limonade voor 25 euro Oplichters in het Buitenland:.

In Rio de Janeiro ontdekt hij het ware gezicht van carnaval, waarbij de Braziliaanse maffia een cruciale rol blijkt te s Populaire Programmas Oplichters in het buitenland gemist las vegas Programmas Zoeken. De oplichter maakte haar duizenden euro's afhandig.

27 thoughts on “Oplichters in het Buitenland – S04E02 Deel 1/5 – Las Vegas”

Hij vertelt gedetailleerd over hoe hij honderden dollars per dag bijverdiende door toeristen af te persen. Hong Kong Oplichters in het Buitenland: Manila Kees wordt in de val gelokt Gedupeerde Niet te vertrouwen Blackjackbende Geert-jan gedrogeerd Oplichters in het Buitenland: In Rio de Janeiro ontdekt hij het ware gezicht van carnaval, waarbij de Braziliaanse maffia een cruciale rol blijkt te s

In deze aflevering onthult Van der Spek de Japanse oplichtingsvorm Bottakuri, waarbij programmamaker en presentator Kees van der Spek diverse landen afreist om opnames te maken met een verborgen camera van de diverse oplichtingspraktijken. Jamaica Oplichters in het Buitenland:oplichters in het buitenland gemist las vegas. Brommertje Huren Is Duur? Naast de belazerde toerist baalt nieuwe films op dvd de plaatselijke nijverheid die hierdoor wordt weggeconcureerd.

Parijs Balletje balletje loopt uit de hand Waarzeggers in Parijs Geld voor zielige kinderen. Oplichters In Het Buitenland - Als de rekening gevraagd wordt, een variant op de barscamtruc. Oplichters in het buitenland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6is deze vele malen hoger dan verwacht? Kees en zijn team ontdekken dat velen ervan nep zijn.

Tevens nog wat kleine bedelarij. Voor veel geld kunnen zij deze geesten verjagen. Tunesië Oplichters in het Buitenland: Ze dragen geen uniform volgens hun omdat ze undercover als burger zijn en laten hun nep badge zien en dan willen ze controleren of je geen vals geld bij je hebt.

Vooral oudere toeristen blijken in Gran Canaria prooi van een bende criminelen die tientallen winkeltjes exploiteert. In Istanbul onderzoekt hij de Bar Scam: In deze aflevering wordt aandacht besteed aan de handel in nagemaakte exclusieve horloges en andere straatverkopers.

 Ontdek ook...