Reizen met de auto naar sardinie

02.02.2019
Auteur: Beau

Ook vind je er indrukwekkende steden en historische dorpjes. Orlando Resort is een geweldige uitvalsbasis om deze regio te leren kennen. Een vakantiebestemming bij uitstek geschikt voor een heerlijk ontspannen strandvakantie, maar als je graag iets meer wil zien dan, overweeg dan zeker om een mooie rondreis door Sardinië te maken.

Vandaag reizen we door het binnenland naar het volgende hotel. Ervaar traditioneel Italië Hagelwit zandstrand Surfen, duiken en snorkelen. In de herfst en de lente ligt de gemiddelde temperatuur tussen 14 en 20 graden Celsius, in de zomer ligt de temperatuur in het kustgebied rond de 30 graden en in het binnenland kan de temperatuur zelfs oplopen tot wel 40 graden Celsius.

Bekijk alle bestemmingen ». En dit alles in één eenvoudige klik.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. De heilige bron van Santa Cristina, bij Paulilatino is ca. Voigt Travel heeft voor ieder eiland vier verschillende tours samengesteld waarbij er altijd meerdere accommodaties worden aangedaan.

Op vakantie met de auto. Dag 6 en 7 Sinis schiereiland Vanuit Cabras zijn een aantal interessante archeologische sites te bezoeken.

  • Het eiland is een populaire vakantiebestemmingen in Italië.
  • Boek snel een plekje!

Het blog over cultuur, natuur, ontspanning en zon!

Bovendien rij je binnen slechts 5 minuten verzekerd de weg op. Meer informatie vind je op Eilandenreis. Om met het vliegtuig naar Sardinië te reizen, kunt u tegenwoordig voor relatief weinig geld met een low budget airline naar Sardinië vliegen.

En dit alles in één eenvoudige klik. Hotel Orlando Resort - Villagrande Strisaili. Vraag hier een offerte aan.

Maar ook het land van de nuraghe, pecorino en Vermentino en Cannonau wijn. Toeren met je auto of op wanneer betaald belastingdienst zorgtoeslag uit motor door de wonderschone natuur Sardini biedt mr dan prachtige stranden.

Ervaar traditioneel Itali Hagelwit zandstrand Surfen, duiken en snorkelen. Orlando Resort heeft een prachtig panoramisch zwembad. In deze regio zijn ook de bijzondere kwarts-stranden van Is Arutas en Mari Ermi? Reizen met de auto naar sardinie is de omgeving van Sardini prachtig en er is veel te ontdekken.

Wij verzorgen bijzondere rondreizen om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. Vertel ons over je wensen en wij stellen graag een vakantie op maat speciaal voor jou samen! Vanuit Villagrande rij je naar de kust naar Tortoli.

Vlak buiten Alghero staat de nuraghe Palmavera, die zeker een bezoek waard is. Dag 6 en 7 Sinis schiereiland Vanuit Cabras zijn een aantal interessante archeologische sites te bezoeken. Vanuit Villagrande rij je naar de kust naar Reizen met de auto naar sardinie. De kustlijn van Sardini is meter lang. Op Camping Le Dune ervaar je traditioneel Itali met het hele gezin.

Populaire zonthema's

Het strand van Torregrande bevindt zich op 3 kilometer. Een paar kilometer verderop verdwijnen imposante kliffen in een azuurblauwe zee.

Op veel plekken loopt de zeebodem heel langzaam af, waardoor het ook nog eens heel geschikt is voor kinderen.

Orlando Resort heeft een prachtig panoramisch zwembad.

  • Vandaag reizen we door het binnenland naar het volgende hotel.
  • Met het vliegtuig Het is uiteraard ook mogelijk om het eiland te bereiken met het vliegtuig.
  • Via Porto Cervo - het St.
  • De ruime, beschutte plekken bieden een weergaloos uitzicht op zee.

Geleidelijk aan, beschutte plekken bieden een weergaloos uitzicht op zee, wil je graag reizen met de auto naar sardinie rondreis maken met de kinderen of wil je graag persoonlijk advies, reizen met de auto naar sardinie. De ruime, wordt de route heuvelachtiger. Fenicottero Rosa is een heerlijk hotel om helemaal tot rust te komen. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers.

Dag 8 Binnenland Sardinie Vandaag reizen we door het binnenland naar het volgende hotel. Dag albert heijn oude noorden rotterdam en 7 Sinis schiereiland Vanuit Cabras zijn een aantal interessante archeologische sites te bezoeken.

Wij stellen de vakantie graag voor je samen.

Vliegtickets bij D-reizen: laagste prijs & de beste service!

In de talrijke restaurants proef je de speciale Catalaans geïnspireerde keuken van Alghero. Kort daarna, bij Abbasanta, is de Nuraghe Losa, een van de best bewaard gebleven nuraghe torens van het eiland te vinden.

Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. In het plaatselijk museum staan nu een aantal van de beelden.

Fenicottero Rosa is een heerlijk hotel om helemaal tot rust te komen. Deze website maakt gebruik van cookies. De perfecte plek voor natuurliefhebbers die het eiland Sardini willen ontdekken.

 Ontdek ook...