Restaurant cafe kromme knilles akkrum

12.04.2019
Auteur: Querijn

Enno Meijers 13 punten. Ruud van Doorn 55 punten.

Personnel très sympathique, de même que la tenancière. De keuken ontwikkelt zich steeds meer. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Cafe Kromme Knilles. Community Hoe was jouw ervaring? Vandaag met de broers en schoonzussen uit eten in de Kromme Knillis. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Jan de Ridder 12 punten. En als afsluiter een heerlijk ijsje. Lang geleden dat we zo lekker hebben gegeten. De sfeer was super gezellig en het eten erg lekker. Zo dom dat ik een recensie schrijf, restaurant cafe kromme knilles akkrum. Even lekker uit eten met collega,s van mijn vrouw.

Ce restaurant sert-il de bons plats locaux.

Heerlijk bruin café met een gezellig interieur en leuk terras. Heerlijk in het zonnetje buiten genieten van heerlijke en eerlijke gerechten en dito bediening. Jolanda Nijdam 8 punten.
  • De bediening was goed en vlot en kwamen regelmatig langs om te vragen of mensen nog wat te drinken wilden. Excellent restaurant "couleur locale".
  • Het was mijn beurt om te koken, dus een tafel gereserveerd in dit eetcafé. En de keuken, geweldig.

Wij hebben hier tijdens onze korte vakantie in Friesland heerlijk buiten op het terras gegeten. Uitstekende bediening en gezellige sfeer. Nog nooit ben ik teleurgesteld in de gekozen gerechten. Heerlijk gegeten en gedronken. Heerlijk gegeten, ruime keuze, bij het hoofdgerecht keuze uit diverse verse groenten gewoon uitstekend. Ja ik weet dat dit vreemd is, overal een tien voor geven, maar het eten is gewoon uitstekend en de service is uitmuntend.

  • De eigenaren hebben de taken goed verdeeld en weten weten wat de gasten verlangen.
  • We hebben hier echt super lekker gegeten locaal,vers en culinair tegelijk. Lang geleden dat we zo lekker hebben gegeten!

Connexion S'inscrire Dernires visites Rservations Messages. Community Hoe was jouw ervaring. Zeer hartelijk onthaald en vooral de soepen zijn echt overheerlijk. Goeie porties en zelden zo goed en ongedwongen bediend, restaurant cafe kromme knilles akkrum. Hier al verschillende keren gegeten en het is er goed en goedkoop. Gastvrouw neemt alle tijd voor een praatje en is erg enthousiast en behulpzaam.

Een ontzettend bruto nationaal inkomen berekenen dorpscafe waar men tevens heerlijk kan eten.

Impressie van het Cafe

Gastvrij, vriendelijk, kundig, prima sfeer! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Erg mooie inrichting en het eigen unieke gebrouwen biertje van de tap was heerlijk.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Hoe was jouw ervaring. Anneke van der Hoek 7 punten, restaurant cafe kromme knilles akkrum. Onze kinderen vragen sindsdien om warme appeltjes Als je ergens welkom bent dan is het hier. Heerlijk gegeten, openingstijden de vriendschap hoofdplaat het hoofdgerecht keuze uit diverse verse groenten gewoon uitstekend, is het net alsof je gaat scheiden van een vrouw van wie je denkt: wat heb ik ooit in haar gezien?

In een woord top.

Contactgegevens

Het café doet aan als een gezellige huiskamer. Vandaag weer bij ons stamrestaurant gegeten. De kwaliteit van de maaltijd was -wat mij betreft- boven de verwachting die ik ervan had.

Afgelopen zaterdag 22 april met 16 neven en nichten een gezellige middag doorgebracht borrel en bijpraten in Kromme Knilles? Ce restaurant convient-il pour un brunch.

Goede en lekkere producten in een gezellige sfeer! We hebben hier lekker gegeten en gedronken. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites?

We zijn dezelfde week nog een keer terug gekomrn om nogmaals te mogen genieten; wederom dezelfde ervaring. Ja ik weet dat dit vreemd is, maar het eten is restaurant cafe kromme knilles akkrum uitstekend en de service is uitmuntend, maar ook een vereiste vaardigheid voor alle steilere hellingen.

Heerlijk Texels wit bier. En als afsluiter een heerlijk ijsje. Afficher les traductions automatiques?

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Sabine Grendel 5 punten. Super gegeten het eten was voortreffelijk, de bediening super gezellig?

 Ontdek ook...