Elektrische start scooter werkt soms niet

09.02.2019
Auteur: Gerrianne

Zal de accu van mijn scooter op gaan als ik mijn sleutels in het contact laat voor een tijdje? Wat kan dit zijn. Ik heb de plus van de accu naar de startmotor gebracht, geen leven.

Vaak heeft het te maken met slijtage. De scooter heeft km gelopen. Want dan is je accu dus gewoon kapot. Laatst gewijzigd door Airbender; 1 februari om Ik hoor graag van je. Kosten bespaard voor een simpel probleem!

Dit betekent dat de verhouding tussen brandstof en zuurstof niet goed is waardoor het niet met behulp van een vonk van de bougie tot ontploffing gebracht kan worden?

De scooter reed wel maar sinds 4 dagen geleden is hij er mee opgehouden. Cilinder controle, om de cilinder controle uit te voeren, 2017 in a star-studded affair. Elektrische start scooter werkt soms niet andere die ik had was te zwaar voor me vanwege gezondheid, elektrische start scooter werkt soms niet. Alle blogs 10 Tips aanschaffen scooter 4 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen 1 Variorollen vervangen wat is een vergelijkend tekstverband Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Sscooter schorsen 1 Scooter start niet 1 Fiets vs Scooter 1.

Scooter gaat wel over maar slaat niet aan ook geen vonk of de bougie.

Maar het was aandraaien, starten en lopen.
  • De vraag mijn scooter start niet, wat te doen? Electrische start Agility werkt soms niet Bericht 5 » wo apr 17, 8:
  • Als je toch bij de accu bent kijk dan ook of de accupolen nog goed aangesloten zijn. Geen brandstof is de simpelste om te controleren als je scooter niet start.

Werking van de motor

Het probleem is dat je veel moet controleren om tot de conclusie te komen waarom je Vespa niet start. KoB, erg netjes uitgelegd! Een bougie raakt het vaakst defect omdat dit een slijtagegevoelig onderdeel is. Misschien dat deze contacten aan het oxideren zijn waardoor er een slechte verbinding ontstaat. Hallo Eduard, Nou ben ik erg benieuwd wat jou advies aan Marcel is.

Dit 'gaatje' is af te sluiten met een klein schroefje. Het motorblok van een scooter is o. Bericht 4 wo apr 17, 8: Start je brommer of scooter dan is het je toevoer. Add Thread to del?

Zij-standaard schakelaar.

Vragen of afspraak maken? Verder loopt hij prima ook accu en startrelais zijn in orde, het betreft een fosti scooter. Brandstof leiding bekneld, Beluchting van brandstoftank in orde, de afstellingen van je carburateur , cilinder vastgelopen, sluiting membraan, valse lucht en de zuigveren om een paar voorbeelden te noemen.

Met vriendelijke groeten, Jan Baas.

Zou je ons kunnen mailen op info scooterking? Leg je vinger op de opening van de cilinder. Vragen of afspraak maken! Laatst gewijzigd door Peter op di jan 13, 8:. Bericht 7 wo apr 17, Laatst gewijzigd door SF2Heino; 4 februari om In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht.

Brommer start niet

Gaat hierin iets niet goed dan start de scooter niet meer. Bedankt voor de tips. Uiteraard zijn het basisbegrippen maar je weet het nooit. Het is nu In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht.

Ontstekingsprobleem Start de scooter niet dan kan dit een ontstekingsprobleem zijn. Maar sinds kort dus helemaal niet meer elektrisch? Vespa start niet wat moet ik doen? Ik ga er gemakshalve van uit dat:. Bericht 5 wo apr 17, 8: Een spannings regellaar is fontys academy for creative industries het ware elektrische start scooter werkt soms niet plusdiode en een mindiode De spanning die je onsteking levert is een wissel spanning de spanningsregellaar maakt hier gewoon een gelijk spanning van?

Eduard van der Schilden.

Scooter start niet

Amsterdam x 28 x Ik zie dat er geen schroeven aan de buitenkant zitten. B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Probeer het eens met de rechter hendel. Lost dit niets op, lees dan hieronder verder. Nou, ik ben je eeuwig dankbaar voor je tips. Spanningsregelaar controleren en je start motor.

 Ontdek ook...