Goedkoop met de trein naar belgie

25.02.2019
Auteur: Henrick

Wat betreft kaartjes geldt in België dat maximaal vier kinderen tot 12 jaar gratis mogen meereizen. Op de treinen die fietsen kunnen vervoeren kan je fietsen in de entree plaatsen in de speciale rijtuigen die voor fietsen zijn ingericht.

De hogesnelheidstreinen hebben als nadeel dat ze duur zijn als je op het laatste moment boekt en dat je altijd moet reserveren. Behalve deze twee kortingskaarten kun je in België ook goedkope trajectkaarten kopen. Voor elk van deze steden kunt u een treinticket naar België kopen via deze link.

Bovenop de aanschafprijs van het Biljet Kind wordt een toeslag berekend voor de treinreizen van Brussel naar de Nationale Luchthaven.

Per trein en fiets naar België reizen is erg eenvoudig. De trein naar Kortrijk op het station van de badplaats Oostende. Om op de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende feiten te letten namelijk:.

Een trein in Luik. Het zijn steden die u als Europeaan zeker een keer gezien moet hebben. Wij zoeken dagelijks naar de laatste trein goedkoop met de trein naar belgie om treinkaartjes naar Belgi zo goedkoop mogelijk te maken. Het ticket is twee weken geldig. Reis je alleen binnen Nederland met de fiets, dan mag je alleen na de spits reizen.

Met je fiets in de trein in de spits naar Belgi reizen Je mag met je fiets in de trein tijdens de spits reizen zolang je reis onderdeel uitmaakt van een internationale treinreis.

Op je 16e verjaardag krijg je de Go Pass gratis. Leuk aan deze actie is dat wanneer u reist naar een station aan de kust het niet uit maakt vanuit welk kuststation je de terugreis maakt. Wat betreft kaartjes geldt in België dat maximaal vier kinderen tot 12 jaar gratis mogen meereizen.

Actuele treinkaartacties van NS International

Leuk aan de internationale treinen is dat ze beschikken over catering waar je drankjes, broodjes of complete maaltijden kan halen of ter plekke kan nuttigen. Je moet dus van te voren een zitplaats reserveren en kunt dus niet een trein later nemen als het uitkomt. Ook kun je met de trein van Maastricht naar Luik station Liège-Guillemins. Hun laatste actie dateert alweer van het voorjaar van Je zit al in een paar uur met je fiets in de Belgische Ardennen of op een andere plek in België. Het ticket is twee weken geldig.

Op alle Intercity treinen en regionale treinen binnen Nederland en België kan je een fiets meenemen.

  • JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Omdat NS International nog steeds het internationale treinverkeer verzorgd vanuit Nederland zijn alle internationale treinkaartacties van NS afkomstig. Kunt in één keer het ticket naar België boeken en aangeven of je in het bezit bent van een kortingskaart zoals een Voordeelurenkaart of een Railplus kaart.

Het ticket is twee weken geldig. Houd de internationale treinkaartacties in de gaten van NS International. Om goedkoop met de trein naar belgie de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende feiten te letten namelijk: Vier kinderen onder de 12 jaar reizen met deze actie gratis mee met een betalende reiziger die ouder is dan 12 jaar. Treinticket naar Brussels Airport Zaventem.

En ook met het Kind Biljet mag gereisd worden vanaf elk station aan de kust. Gelukkig biedt NMBS naast de sporadische acties van Kruidvat ook zelf treinkaart acties aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Treintickets naar België

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De prijzen zien er dan als volgt uit:. Kaartjes voor de trein koop je in België op het station of online.

Wil jij even een weekendje weg of een dagje shoppen. Amsterdam CS - Mechelen. Wil je liever meer beenruimte, bredere stoelen en de beschikking over een stopcontact en snellere wifi. Net als bij de GoPass 1 geldt dit niet voor de grensstations.

Kaartjes voor de trein koop je in Belgi op het station of online.

Laatste nieuws

Om op de meest voordeliger manier naar je eindbestemming te treinen is het belangrijk om op de volgende feiten te letten namelijk:.

De Go Pass 1 kortingskaart is geldig op alle dagen van de week en elke uur van de dag. Let er op dat u met deze treinbiljetten niet naar een grensstation kunt reizen en de reisdag beëindigd voor de nachtelijke onderbreking van de treindienst.

Vanuit veel steden in Nederland kan je met n overstap met de trein en fiets naar Belgi reizen. Vanuit Nederland kun je met een hogesnelheidstrein van Amsterdam en Rotterdam naar Antwerpen en Brussel reizen. Treinticket naar Charleroi Airport Brussel. Het is tegenwoordig mogelijk om goedkope treinkaartjes naar Belgi te boeken d. Wanneer i reject your reality and substitute my own meaning met het biljet grote gezinnen wilt reizen van Brussel naar de Luchthaven Brussel wordt er een Diabolotoeslag berend.

Op welke treinen naar Belgi kan je een fiets meenemen, goedkoop met de trein naar belgie. Wanneer u reist van Brussel naar de Nationale luchthaven dient u voor de heen- en terugreis de Diabolotoeslag te betalen. Je begint je reis bij het dichtstbijzijnde treinstation, dus geen files of dure taxiritjes naar Schiphol en je bagage is altijd gratis hoe zwaar je koffer ook is.

Helemaal als je dan ook nog gebruik kan maken van een treinkaart-actie. Zij bekijken welke treinen beschikbaar zijn voor grote groepen en proberen goedkoop met de trein naar belgie mogelijk de wensen van de groep wat betreft de reistijden in acht te nemen.

Op welke treinen naar België kan je een fiets meenemen?

Deze jongerenreispas is online te koop maar ook aan de automaten. Zij bekijken welke treinen beschikbaar zijn voor grote groepen en proberen zoveel mogelijk de wensen van de groep wat betreft de reistijden in acht te nemen. Bekijk alle kortingsacties van NS International! Wil jij even een weekendje weg of een dagje shoppen?

De hogesnelheidstreinen goedkoop met de trein naar belgie als nadeel dat ze duur zijn als je op het laatste moment boekt en dat je altijd moet reserveren. Wil je liever meer beenruimte, bredere stoelen en de beschikking over een stopcontact en snellere wifi. Bovenop de aanschafprijs van het Biljet Kind wordt een toeslag berekend voor de treinreizen van Brussel naar de Nationale Luchthaven.

 Ontdek ook...