Wat als je moeder niet meer wil leven

14.03.2019
Auteur: Zübeyde

Afgelopen maandag zijn we bij de huisarts geweest we willen hulp hebben om dit probleem te verwerken dat Remco ons niet meer wil zien De huisarts stuurt on s naar maatschappelijk werk we weten het nog niet.

Ga je bemoedigen, oppeppen, troosten, of ga je zo iemand vermijden. Zoveel gegeven, met liefde en dan ineens dat.

Ik begrijp niet hoe je dat uit je mond kan krijgen als je zelf kinderen hebt. Ik had geleerd hoe ik vanuit een warm hart om kon gaan met lastige situaties en met voor mij lastige mensen. In actie tegen Blue Monday blues: Dat maakt me razend: En krijgt het leven een andere wending.

Maar om het probleem van zijn buik op te lossen ging ik zoeken naar een arts die daar meer inzicht en verstand van had en die vonden we in amsterdam daar naar toe en die legde uit wat er aan de hand was eigenlijk was alles goed het zat mooi aan elkaar er was geen navelbreuk of een gat tussen de spieren maar de spieren waren op de hechting dunner als anders en daardoor kan je je buik lijf niet meer zo belasten als vroeger.

Zouden er meer moeten doen en dan bundelen. Hoe laag ben je dan. Daarom ontstaat er een verwarring in het kind zelf, en als ik denk aan de vaders en moeders die nu met hetzelfde verdriet zitten kan ik het bijna niet bevatten.

Wanneer er een doodswens is zijn er vaak veel negatieve gedachten over jezelf en waarschijnlijk over anderen en het leven, wat als je moeder niet meer wil leven. Overigens heb ik waar ligt de magnetische noordpool zitten huilen om jouw verhaal, die hele nare gevolgen kan hebben in de geestelijke gezondheid van het kind.

  • Geestelijk krijg ik steeds een klap omdat je er steeds weer energie inpompt en er later weer onwijs verdrietig van bent omdat je dood gezwegen word.
  • Soms iets minder, soms meer, soms net even anders.

Daar ben ik ook wel benieuwd naar…gr vader van een dochter van 18 die me nu 5 maanden niet meer wil zien Reageer. Gelukkig heb ik twee zonen, die me steeds vertellen, dat het niet aan mij ligt. Dus later was de jonge vrouw heel boos op haar moeder, die haar al die jaren had weggehouden van haar liefhebbende vader. That was the real suicide, the divine suicide, the suicide that is necessary for all of us if we are to live passionate, authentic lives.

Maarten Beste Maarten, Hartelijk dank voor je reactie en je vraag. Vanmorgen gesprek gehad met psycholoog van dochter en met dochter ,ze wil niets meer met ons te maken hebben ,haar hele verhaal hangt van leugens aan elkaar en de psycholoog gelooft haar dus dan houdt het voor ons op. Je kunt je schuldig voelen of verantwoordelijk.

  • This was not a mental conclusion based on fear.
  • Ik schijn ook een kleindochter van 8 jaar te hebben, nog nooit gezien.

En heeft ze het contact met moeder verbroken. Maar nu zijn we bijna twee jaar verder. Ik ben het zo vreselijk zat…. Liefst op blote voeten zou ik nu zeggen maar het kan zijn dat dat een stap te ver voor je is. Hoe vaak ze ook uitlegde wie zij was, welke keuzes zij gemaakt had voor haarzelf en voor haar leven.

Categorieën

De jaren tikken verder en je weet; zelfs als het ooit goedkomt, dan is er zoveel verloren en zijn we te vervreemd om nog een normale relatie op te kunnen bouwen. Wel weet ik dat elke ouder wel fouten maakt. Konden zij het langere tijd niet innemen, was dat echt slecht voor ze. Dan is het altijd:

Ook de professionele hulpverlening richt zich op het uitbreiden van het aantal beschikbare alternatieven. Gelukkig kwamen haar vroege herinneringen aan haar jeugd met papa weer boven drijven en besloot ze hem op te zoeken. De tijd ga je niet meer in halen het wordt kouder en kouder. In beweging komen zou weleens de eerste stap kunnen zijn naar het leven? Dus ze heeft er niet alleen wat als je moeder niet meer wil leven mee maar ook haar kinderen,maar dat krijgt ze nog wel op haar bordje vrees ik.

Hoe kort is het leven….

Hét Nederlandse weblog over Psychologie!

Beste instanties, wanneer gaan jullie mijn dochter beschermen? Ook de professionele hulpverlening richt zich op het uitbreiden van het aantal beschikbare alternatieven. Ik was toen al zeven jaar gescheiden. Ik wist niet wie ik was en hoe het leven te leven. Maar ik hoorde nooit wat zij fout hebben gedaan.

  • Ik moest vluchten voor mijn narcistische zoon 15 februari
  • Als ik het over mocht doen, dan zou ik veel makkelijker zijn.
  • En in situaties zoals die jij beschrijft, vraag ik me af waar de vader is!
  • En dan maar afvragen waarom er zoveel kinderen uiteindelijk bij jeugdzorg of psychologen terechtkomen…..

Ze wil niet nog een paar jaar. Maar ik voel toch de veroordeling van onwetenden. Sinds heb ik gestreden tegen depressie, en dat is o zo herkenbaar, zijn moeder is opgelucht. Een moeder van 2 jongens 12 september Helaas, omdat er geen uitweg mogelijk leek te zijn.

Onderschat de indoctrinatie van exen en hun familie niet. Je lijkt de moed te verliezen, zo werkt het niet. Zelfs als de zon schijnt.

Openhartig en ongenuanceerd.

Hier een oude uitzending van Dr. Ik vind het moeilijk om mee om te gaan. Al is inmiddels voor mij voorzichtig wat contact.

Dat exen of nieuwe partners die stiefkinderen mishandelen of zwartmaken, is verschrikkelijk en zou nooit mogen gebeuren. Ik wens het je zo. Wat ze doet is zo dapper.

 Ontdek ook...