Egr klep schoonmaken of vervangen

01.03.2019
Auteur: Nieck

Je zegt in je originele thread dat de roetmeting het punt van afkeur was en dat dit waarschijnlijk aan de EGR zou liggen De uitstoot van NOx is slecht voor het milieu. Dit zou aan de ERG klep liggen?!

Wij helpen dagelijks klanten op deze problemen op te lossen we hebben ruimschoots praktijkervaring. En wat ook vergeten word in het filmpje is dat bij auto met drive by wire de gasklep en soms ook de EGR klep zelf opnieuw moeten worden in geleerd. Je laatste bezoek was op di 26 feb - Nou schrok ik ontzettend van de kosten van het vervangen van dit ding! EGR klep gedemonteerd, schoon gemaakt met primor spray, in gespoten met kruip olie en resten daarvan weg gepoetst.

Voorkom deze problemen door tijdige actie.

Als je een momentje hebt dan vraag ik het wel ff aan een maatje van me; die IS APK keurmeester Overigens heb ik nog even een code erbij gezocht: Hij geeft enkele codes die me niet duidelijk zijn. Hierbij laten wij je zien wat onze afwegingen zijn zodat jij een heldere beslissing kunt nemen over werkzaamheden en geld.

Helaas door een inspectie van de RDW afgekeurd! Deze zit vast met 2 bouten, является стандартом предоставления ресурсоемкого, egr klep schoonmaken of vervangen.

EGR Reiniger KIT

De computer gaf foutcode aan. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Valt dus dik mee. Iemand bekend met de betreffende codes? Deze zit vast met 2 bouten, M5 dacht ik. Middels het motormanagement wordt geregeld dat er optimale verbranding plaats vindt ook al is de EGR Klep uitgeschakeld.

Dan zou je het vervolgens nog interpretatie kunnen gooien maar ik ben bang egr klep schoonmaken of vervangen je dat ook niet gaat halen helaas Je laatste bezoek was op di 26 feb - Tis echt een milieumaatregel. Lol wat een onzin dat dit euro zou moeten kosten bij een garage, dit soort zaken kan gewoon meegenomen worden bij het reguliere onderhoud als je erom vraagt. Dus het moet wel goed gebeuren. Dit zou aan de ERG klep liggen. In de motorsoftware kan de EGR Klep volledig uitgeschakeld worden.

Wat doet een EGR Klep?

Je vergeet te vermelden dat die dingen vaak lekker weggestopt zitten. Misschien ben je aan uren bijna net zoveel kwijt als dat ze er een nieuwe inzetten. Bodem plaat er onder uit en dan kan je er bij.

Voorkom peperdure rekeningen door garages door achterstallige onderhoud. Dan zou je het vervolgens nog interpretatie kunnen gooien maar ik ben bang dat je dat ook niet gaat halen helaas Die moeten allemaal goed zijn anders wordt hij zonder pardon afgekeurd, egr klep schoonmaken of vervangen.

Ik had ongeveer een jaar geleden regelmatig "emissie storing" Volgens de dealer was het ook de EGR klep, deze zou vervangen moeten worden kosten ruim euro. Mijn peugeot 1. Zoals er in het ziekenhuis bij ziekte een diagnose wordt gesteld doen wij dit bij jouw auto.

Binnen 1 dag

Hierbij laten wij je zien wat onze afwegingen zijn zodat jij een heldere beslissing kunt nemen over werkzaamheden en geld. Nu is mijn vraag. Precies wat Doornekamp zegt

  • Ik heb pas geleden ook de EGR schoon gemaakt, alsmede het gasklephuis.
  • Vorig onderwerp Volgend onderwerp.
  • Die buis die eraan zit is ook goed smerig aan de binnenkant.
  • Als je een momentje hebt dan vraag ik het wel ff aan een maatje van me; die IS APK keurmeester Overigens heb ik nog even een code erbij gezocht:

Als je een momentje hebt dan vraag ik het wel ff aan een maatje van me; die IS APK keurmeester Overigens heb ik nog even een code erbij gezocht: Ik vond het wel boeven werk om te doen, egr klep schoonmaken of vervangen.

Dus het moet wel goed gebeuren? P regeling uitlaatgasrecirculatie kortsluiting naar plus lijkt me duidelijk Egr klep schoonmaken of vervangen klep elektrisch kapot? Oude kmteller kabel in een boormachine, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Die moeten allemaal goed zijn anders wordt hij zonder pardon afgekeurd. Moet regelmatig schoongemaakt worden omdat het anders nog meer problemen veroorzaakt. Ik ben alleen bang dat dat wel weer een andere code zal gaan geven.

Sorry, klinkt als vragen om problemen Had je m zelf met de trein naar boot terschelling.

Page content

Voorkom grotere problemen met je auto en zorg dat je de EGR Klep tijdig laat controleren door professionals. Hij geeft enkele codes die me niet duidelijk zijn. Forumoverzicht » Peugeot » Techniek.

Als iemand nog wat tips heeft. Je laatste bezoek was op di 26 feb - Hij is wederom afgekeurd op de codes die de computer aangeven.

 Ontdek ook...