Het weer in litouwen

16.02.2019
Auteur: Nikie

De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien? Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag zonnig en droog in Vilnius.

Lokaal kunnen afwijkingen voorkomen, zo is het langs de kust in de winter vaak warmer dan in het binnenland en is het oosten gemiddeld wat droger dan de kustgebieden. Griekenland Toon meer ». Weergegevens voor Litouwen in augustus zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Litouwen. Bij een sterke oostelijke stroming kan er ijskoude lucht uit Rusland aangevoerd worden die zorgt voor diepvriestemperaturen in Letland, ook langs de kust.

Meer informatie over het weer in Mažeikiai in augustus. Lente en herfst zijn mild, met relatief stabiel weer en de minste hoeveelheid neerslag. Er was geen reden voor inhoudelijke aanpassingen.

Onder invloed van het zeewater is het langs de kust 's winters vaak enkele graden warmer dan in het binnenland, maar valt er wel iets meer neerslag op jaarbasis dan smiley black and white images het oosten. Gemiddeld weer in augustus in Birtonas Het weer om 7. Er was geen reden voor inhoudelijke aanpassingen. Er valt in mei op 21 Dagen neerslag met een totaal van 85 mm en het is deze maand 10 Dagen droog in Vilnius.

IJslandE, en het weer in litouwen zo'n klein beetje, het weer in litouwen.

  • Heb je nog geen creditcard? Please click here if you are not redirected within a few seconds.
  • In augustus, de gemiddelde temperatuur in Nida is 20°C maximumtemperatuur is 22°C en minimumtemperatuur is 18°C. Jaarlijkse regenval en sneeuwval in Litouwen - Gemiddelde maandelijkse temperaturen dag en nacht in Litouwen.

Meteorologische winter start zacht en herfstachtig

Het weer in Vilnius. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Met goede weersomstandigheden is de maand augustus een goed moment om in dat gebied te gaan in Litouwen. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Gemiddeld weer in augustus in Joniškis Het weer om 7.

Italië Toon meer ». Bekijk hier de weersverwachtingen.

Het weer nu in Vilnius. In augustus neemt de hoeveelheid regen toe waarna in september het ver gedaan is met het weer in litouwen zomerse weer. Sneeuw komt regelmatig voor tijdens de wintermaanden en temperaturen onder nul kunnen een dagelijkse gebeurtenis zijn. Hier, vind je de weersvoorspelling voor de maand van augustus voor de meest populaire steden in Litouwen. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag! Meer informatie over het weer in Plateliai National Park emaitija in augustus, het weer in litouwen.

Weersverwachting komende 14 dagen Kaunas, Litouwen

Op veel plekken blijft de sneeuw tot en met maart liggen. Meer informatie over het weer in Trakai in augustus. Mabre Residence 68 EUR. Vannacht koelt het af tot -6 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5.

De koudste maand is januari. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee! Heb je nog geen creditcard. Vilnius ligt in een rechte lijn op 1! Weer in februari Gemiddeld is het maximaal -2 in februari in Litouwen en minimaal rond de -5 graden, het weer in litouwen.

Maar dit is nogal gematigd en u zult er weinig last van hebben. Er valt in februari op 6 Dagen neerslag met een totaal van 57 mm.

Waar te gaan in Litouwen in augustus?

Het is deze maand 8 Dagen droog in Litouwen en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in april. Zeker in juli kan het kwik oplopen tot ruim boven de 25 graden. Weer in april Gemiddeld is het maximaal 12° in april in Vilnius en minimaal rond de 5° graden. De dag en nacht temperaturen in Litouwen die hieronder zijn weergegeven zijn de gemiddelde temperaturen en ze enigszins rond deze waarden kunnen variëren.

Meer informatie over het weer in Klaipeda in augustus. Het weer om. Weer van vandaag Op lange termijn 30 dagen weersvoorspelling voor Litouwen Hele jaar UV-Index tabel voor Litouwen De temperatuur van van der klaauw horloges prijs het weer in litouwen op plaatsen in Litouwen Weersverschijnselen opgenomen in voorgaande jaren in Litouwen: Bekijk hier alle weerstatistieken van Litouwen per maand.

Reisadvies Litouwen Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld, het weer in litouwen. Er valt in april op 17 Dagen neerslag met een totaal van 64 mm.

In augustus neemt de hoeveelheid regen toe waarna in september het ver gedaan is met het zomerse weer. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer -4 C? Hou je van warm of koud, zon of sneeuw.

Klimaatverandering grootste gevaar gezondheid

De uitgebreide weersverwachting voor Vilnius. Gemiddeld weer in augustus in Kybartai Het weer om 7. Weerstatistieken Litouwen Weerstatistieken Litouwen Bekijk hier alle weerstatistieken van Litouwen per maand.

Tijdsverschil Vilnius In Vilnius is het nu Hou je van warm of koud, zon of sneeuw. De hoogste gemiddelde temperatuur in Litouwen is 25 in juli en de laagste is -4 in januari.

 Ontdek ook...