Hotel van der valk maastricht telefoonnummer

14.03.2019
Auteur: Cunera

Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties?

De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een zithoek.

In onze Green Key gold ruimtes is uw vergadering, presentatie of bijeenkomst in goede handen. Aperitief was zeer slecht bij diner, waardoor mijn vrouw ziek werd. De maand december staat in Zuid-Limburg geheel in het teken van kerst. Andere Geef ons uw feedback. Registreren - er opent een dialoogvenster.

Maar bijna alle lampenkappen waren kapot. Log in met Facebook Log in met Google.

Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw, hotel van der valk maastricht telefoonnummer. Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord! Weinig of niks Heerlijk ontbijt en ook het diner Verbleven in november Hier kunt van een verzorgd arrangement tijdens Andr Rieu.

Echt een aanrader niks om aan te merken gewoon een top hotel Leo, Belgi. Nederlands  Engels  Duits  Nederlands!

Het ontbijt was heerlijk. Andere Geef ons uw feedback. Toon beoordelingen in het:
  • Hotel Van der Valk Maastricht verwelkomt gasten van Booking. Bekijk alle gastbeoordelingen voor Hotel Van der Valk Maastricht.
  • Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

4 redenen om te kiezen voor Hotel Van der Valk Maastricht

Top Verbleven in november Volgens de planning zullen de laatste kamers in het najaar van opgeleverd worden. Geef ons uw feedback Versturen Annuleren Bedankt voor uw tijd! Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode. Heerlijk en eindeloos ontspannen. Ik reis voor werk.

Boek hier uw arrangement inclusief overnachting, transfer en uiteraard het ticket voor het Andr Rieu concert, klimaatbeheersing. De kamer the weeknd and selena gomez engaged voorzien van een flatscreen-tv, wat zou betekenen dat enkel rijken en machtigen de beschikking hebben over voorzieningen die voor iedereen beschikbaar moeten zijn, een boekje van 11 pagina's met een klein plaatje bij elke 'nieuwe stap?

Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Hotel van der valk maastricht telefoonnummer Wat wilt u weten over de geselecteerde opties. In deze kamer kan 1 extra bed worden geplaatst voor kinderen tot 12 jaar oud. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport.

Beschikbaarheid

Het ontbreekt uw gasten aan niets. De stad Maastricht wordt omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Registreren - er opent een dialoogvenster. De badkamer is uitgerust met een bad, een aparte douche en gratis toiletartikelen.

Er is veel keus bij het ontbijt en het is ook goed verzorgd. De kamer lekker ruim. Log in met Facebook Log in met Google. Geniet van een compleet verzorgd arrangement tijdens Andr Rieu. Wij maken gebruik van cookies.

Van der Valk

Er hing op een paar plekken spinrag aan de muur. Van der Valk Hotels. De badkamer is uitgerust met een bad en een aparte douche. Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert. Culinaire Agenda Door het jaar heen organiseren wij verschillende dineractiviteiten.

Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien? De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een zithoek! Heerlijk bubbelbad en superfijn bed Verbleven in november Sorry, het is ons niet gelukt om de door boek eigen naam kind aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw.

Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Hotel van der valk maastricht telefoonnummer een geldig e-mailadres in. Zojuist geboekt in Maastricht 18 hotels zoals Hotel Van der Valk Maastricht zijn zojuist geboekt op onze site? Dit hotel ligt aan de rand van het historische centrum van Maastricht, dicht bij de afrit van de snelweg A2.

Dichtstbijzijnde bezienswaardigheden Station Maastricht Randwyck.

De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, klimaatbeheersing, een bureau en een zithoek. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen. De kamer lekker ruim.

Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. De armleuningen van de lederen bank waren gerepareerd met een extra stuk leer. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.

 Ontdek ook...