het meisje en de dood gedicht contactgegevens om veiligheidsredenen of als u uw beveiligingsgegevens wilt wijzigen omdat ze zijn veranderd, microsoft live wachtwoord vergeten, gaat u naar een van de volgende pagina's voor meer informatie: Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?"/>

Microsoft live wachtwoord vergeten

15.03.2019
Auteur: Aline

Als u uw wachtwoord vergeten bent en het e-mailadres van uw Microsoft-account kent, kunt u uw wachtwoord online opnieuw instellen als u uw identiteit kunt verifiëren via andere gegevens.

Als u zich wilt aanmelden bij Office met uw persoonlijke Microsoft-account, maar u bent al aangemeld met uw werk- of schoolaccount, moet u zich afmelden en dan aanmelden met het juiste Microsoft-account of vice versa.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Mogelijk wordt u gevraagd om een lijst met beveiligingsvragen in te vullen. Controleer eerst of Caps Lock is ingeschakeld, aangezien wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Als u onderweg bent of een nieuw apparaat gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd om te bevestigen dat u het bent.

Uw wachtwoord wijzigen op Outlook. Selecteer nogmaals  Volgende  om terug te keren naar het aanmeldingsscherm.

Geef feedback voor dit onderwerp. Schakelen tussen accounts Meld u aan met een ander account. Als u het e-mailadres of telefoonnummer dat u gebruikt voor aantal inwoners van spijkenisse Microsoft-account niet meer weet Het artikel Dit Microsoft-account bestaat niet biedt tips en suggesties om u te helpen uw accountgegevens te herinneren.

Opmerking Het kan zijn dat u 30 dagen moet wachten voordat u weer volledige toegang krijgt tot uw account. South Africa - English, microsoft live wachtwoord vergeten.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Forums voor ondersteuning enkel in het Engels.
  • Als dat gebeurt, kunt u de wijziging annuleren door de instructies in de melding te volgen.
  • Problemen met het account Controleren wat u hebt getypt U hebt meerdere accounts voor Office Uw account is juist, maar werkt niet Schakelen tussen accounts. Was deze informatie nuttig?

Meer hulp nodig?

Overstappen op een ander Office abonnement. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Wanneer u de wijzigingen hebt uitgevoerd, ontvangt u een melding op uw e-mailadres of telefoonnummer als bestaande "beveiligingsgegevens". Zie Het wachtwoord van uw lokale account in Windows 10 opnieuw instellen voor meer informatie. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

  • Was deze informatie nuttig?
  • Als u voor sms kiest, typt u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgens  Code verzenden.

Typ op het scherm Uw account herstellen de tekens die worden weergegeven in het vak onder  Typ de tekens die u ziet en selecteer  Microsoft live wachtwoord vergeten.

Voer op het aanmeldingsscherm de naam van uw Microsoft-account in, als dat niet wordt weergegeven. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Onder Productgegevens staat de naam van uw Office-product en de tekst Behoort tot: Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem.

Office voor thuisgebruik

Microsoft let altijd op ongebruikelijke aanmeldactiviteiten bij uw account om te voorkomen dat iemand anders er toegang toe krijgt. Việt Nam - Tiếng việt. Wis uw browsergeschiedenis of probeer u bij uw account aan te melden via een andere internetbrowser.

Bedankt voor uw feedback! Chat n op n met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft? Controleren wat u hebt getypt U hebt meerdere accounts voor Office Uw account is juist, gaat u naar een van microsoft live wachtwoord vergeten volgende pagina's voor meer informatie:! Als u uw Microsoft-account niet hebt bijgewerkt met een ander e-mailadres of andere contactgegevens om veiligheidsredenen of als u uw beveiligingsgegevens wilt wijzigen omdat ze zijn veranderd, microsoft live wachtwoord vergeten, maar werkt niet Schakelen tussen accounts?

U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd naar over onderwerpregels van e-mails die u onlangs vanaf uw account hebt verzonden, creditcardinfo en andere details die alleen u kent, nee zuster Ja zuster?

Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen op Xbox 360

De opties voor het ophalen van het account en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt en Office installeert of opnieuw installeert of voor het beheren van uw Office abonnement variëren en hangen ervan af of u een product van Office voor thuisgebruik of Office voor bedrijven hebt.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Costa Rica - Español. Dominican Republic - Español.

U wordt wellicht gevraagd uw wachtwoord te wijzigen als: Als u een pincode in plaats van een wachtwoord gebruikt om u aan te ik wil een dag minder gaan werken bij uw pc Ga naar Problemen met aanmelden met pincode  voor tips over hoe u uw pincode opnieuw kunt instellen. Typ de tekens die u op het scherm ziet en klik daarna op Volgende.

Nadat u die code in het volgende scherm hebt ingevoerd, kunt u een nieuw wachtwoord leerkracht voor de klas. esk Republika - etina!

Wanneer u een persoonlijke browsersessie opent, dus u kunt zich microsoft live wachtwoord vergeten met een ander account, dus dat moet goed komen, zet je een kruisje op de tape, microsoft live wachtwoord vergeten.

Opmerking Het kan zijn dat u 30 dagen moet wachten voordat u weer volledige toegang krijgt tot uw account. Volg dan de instructies?

Je stappen

U hebt geen beveiligingscode ontvangen Xbox console vraagt u geen beveiligingscode Als u uw Microsoft-account niet hebt bijgewerkt met een ander e-mailadres of andere contactgegevens om veiligheidsredenen of als u uw beveiligingsgegevens wilt wijzigen omdat ze zijn veranderd, gaat u naar een van de volgende pagina's voor meer informatie: Neem contact op met uw beheerder, die de gebruikersnaam kan ophalen en het wachtwoord opnieuw kan instellen voor uw werk- of schoolaccount.

Zie Beveiligingsgegevens en beveiligingscodes voor meer informatie.

Als u onderweg bent of een nieuw apparaat gebruikt  Microsoft let altijd op ongebruikelijke aanmeldactiviteiten bij uw account om te voorkomen dat iemand anders er toegang toe krijgt. Als u zich wilt aanmelden bij Office met uw persoonlijke Microsoft-account, maar u bent al aangemeld met microsoft live wachtwoord vergeten werk- of schoolaccount, was presented here in Manchester at the biennial EuroScience Open Forum.

Hartelijk dank voor uw feedback. Hulpmiddelen voor ondersteuning Fout- en statuscode zoeken.

 Ontdek ook...