Naaktslakken in de tuin bestrijden

11.01.2019
Auteur: Lisenka

Bespaar je deze uitgave. De ringen kan je rondom je planten plaatsen, waardoor de slak niet meer in de buurt kan komen. Paulinetop ,

Je vindt er dan tientallen. Dit doe je wel als je den slakken onder de grond hebt bestreden. Wie weet er nog een oplossing of iets dat ik kan proberen, ik word er echt gek van. Maïsmeel is goedkoper, maar trekt waarschijnlijk minder naaktslakken aan. Het hout is milieuvriendelijk en rot ook nog weg.

Het huis van de huisjesslak is opgebouwd uit kalk calciumcarbonaat en hoornachtige stoffen.

Ik heb ook gemerkt dat het lokken met kattenvoer, brokjes beter werkt dan met bier? Een gespierde voet waarmee ze zich kunnen verplaatsen, naaktslakken in de tuin bestrijden, een darm die zich bij de huisjesslak in de schelp bevindt en een kop. Dit eerste woordenboek brengt alles pizza service mechelen prijzen bomen in mensentaal. Hopelijk gaan alle buren het ook doen, en wordt het hier echt slakkenvrij.

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Gebruik slakkenkorrels op basis van ijzer III fosfaat.

Van één naaktslak tot een plaag

Naaktslakken in de keuken Naaktslakken verwacht je niet meteen in je keuken of je badkamer. Ga naar een timmerwerkplaats en vraag een zak houtschaafsel. Misschien ben je ook geïnteresseerd in Lees verder Fruitvliegjes plaag: Dus voor en achter, alle roosters open! Veel beter is het om voor biologische slakkenkorrels te kiezen. Zag wat bier met naaktslakken doet en dat is geen lekker gezicht!

  • Zorg dat het maïsmeel droog blijft. Zoek naar middelen die weinig metaldehyde bevatten.
  • Annie, Aaltjes zijn heel natuur vriendelijk hoor.

Je kunt keukenzout gebruiken om de slak te doden. Verkoopsvoorwaarden Disclaimer en privacy. Slakken in bloempotten Slakken houden van een vochtige omgeving. Gerelateerde artikelen Naaktslakken Bestrijden In Huis: Zeef het mengsel en roer er zeepsop doorheen.

Producten interessant voor jou

Ze leggen hun eitjes in groepjes van 20 tot 40 op de bodem of onder plantafval. Daarom heb ik een heel scala aan maatregelen genomen. Ik gooi ze altijd in de groen container. Ze eten ook rottend spul op.

En laat het ons ook even weten want wij zijn wel zeer nieuwsgierig naar hun antwoord, naaktslakken in de tuin bestrijden. Waarschuwingen Naaktslakken zijn mollusken weekdieren en geen insecten. Ik heb nog een vraag, hoe krijg ik het slijm van de slakken van mijn laminaat af. Maak barrires met behulp van huismiddeltjes? Ik pluk ze nu een paar keer per dag uit de tuin en zet ze vervolgens aan de overkant uit in de gemeente groenstrook?

Wat zijn naaktslakken?

Wat is een slak? In had ik een echte slakkenplaag. Tips om de taxuskever te bestrijden De Taxuskever legt eitjes tussen de wortels van tal van planten. In tegendeel, de wens naar nog een of meer hosta….

De eitjes van de slakken komen niet meer uit en ze mijden de planten die met knoflook zijn besproeid. Dit een nacht laten staan en vervolgens de planten hiermee besproeien Lees meer: Probeer boerenkool, bij de rand zaten ze, naaktslakken in de tuin bestrijden. Het strooien van zout en bier is geen oplossing volgens mij. Je bent meer dan welkom groep in onze online groep: Ik heb zo'n vermoeden dat ze een eigen social media kanaal hebben: Er zijn heel wat soorten naakslakken.

Gebruik vallen met bier of melk voor belangrijke planten. Even later keer ik, spitskool of spruitbroccoli, down in new orleans. Strooi zout op de oppervlakken waar naaktslakken rondkruipen om ze te doden door het naaktslakken in de tuin bestrijden aan hun lichaam te onttrekken.

Winkelwagen

Spuit ammonia op de naaktslakken. En die hebben er ook bat bij dat de slakken veel nakomelingen krijgen want dan is hun portie eten verzekerd. De slakken zouden na 2 weken allemaal dood zijn. Hopelijk gaan alle buren het ook doen, en wordt het hier echt slakkenvrij.

Blijft het werken na een regenbui. Ik kocht een rol kopertape - speciaal tegen slakken - en plakte het op een van mijn bakken met een al aangevreten pompoenplantje. Geen greintje respect voor Moeder Natuur en andere levende wezens, naaktslakken in de tuin bestrijden.

Gebruik in plaats daarvan een middel met een fijne korrel.

 Ontdek ook...