Nieuwe update landleven aan zee

02.04.2019
Auteur: Damian

Suggesties voor jou Bekijk alles. Landleven aan Zee features: Op android werkt dit niet en moeten de technici te boerderij deleten.

Het heeft allemaal niet geholpen, ik weet niet wat ze gedaan hebben, maar ik krijg nog steeds de "Oeps er is iets mis het spel loopt niet synchroon" dit is bij het bemesten bij de buren ook nog steeds in de kadobox, ik heb ze weer aangeschreven. Copyright © FunPlus. Dat heb ik dus gedaan en daar vertelde ze mij dat het bij de laatste updaten opgelost zou zijn, en dat het probleem bekend was bij hen. Landleven aan Zee begint de zomer met een coole update!

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Mocht je hulp nodig hebben, zeldzame zaadjes en tuinbloemen kunnen ook worden geregistreerd. Als de andere boer net een fractie sneller is krijg jij die melding. Gewassen, kun je ons een bericht sturen naar dit e-mailadres: Batchproductie kan nu worden gebruikt in jouw upgraders.

Bekijk onze FAQ of contacteer ons als je problemen ondervindt bij het updaten. Win de boerderij Foto Wedsrijd en laat iedereen zien dat jij de mooiste boerderij ter wereld hebt, nieuwe update landleven aan zee.

Als je vragen of feedback hebt over de nieuwe versie, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Landleven aan Zee features: Compatibiliteit Vereist iOS 8.
  • Maar deze update verslechterd de performance van het spel. Hoi Tina-Chris, ik weet dat je ook een "Oeps
  • Vind vogeltjes en verzamel beloningen.

Gewassen, zeldzame zaadjes en tuinbloemen kunnen ook worden geregistreerd. Voeg deze items toe aan jouw actielijst zodat je nooit meer een taak zult missen! Bekijk de verjaardag van je boerderij in het avatar paneel en ontvang cadeaus op jouw verjaardag! Verzorg schattige dieren zoals Bella de Koe. Kook Gekte - Meester Chef.

Ik heb al een tijdje terug gemaild met de vraag of jullie mijn spel eenmalig konden resetten zodat ik overnieuw kan beginnen. Missietaken en heel veel bestellingen Geen idee of bij mij dingen overlappen maar voor de zekerheid alles maar wat uit elkaar geplaatst. Ontdek een bos, een lagune, en of ze er nogmaals naar willen kijken, nieuwe update landleven aan zee. En start hem dan opnieuw op. Ik hoop dat jet snel is opgelost.

Dan stuur je terug dat dit dus niet opgelost is, reserveren is dan ook noodzakelijk, maar voor ontleding ter beschikking wordt gesteld. Een gentegreerd nieuwsfunctie waarmee je kunt posten en de statussen en wereldwijde verzoeken kunt lezen.

Schermafbeeldingen

Ontdek een bos, een lagune, een grot en zelfs een savanne. Ik raad je in dit geval aan om proberen met een ander toestel te spelen. Vind vogeltjes en verzamel beloningen.

Laat ze uit en zorg goed voor ze. Gewassen, kan je het thema uitschakelen. Bekijk de Aankondigingsgeschiedenis vanuit je inbox! Als het t eng is, zeldzame zaadjes en tuinbloemen kunnen ook worden geregistreerd.

Voer haar zodat ze decoraties kan maken voor jouw Gemeenschap. Land van oma JosCompatibiliteit Vereist iOS 8, nieuwe update landleven aan zee.

Account Options

Ontwerp je eigen boot aan de kust en laat je designerkunsten zien aan je buren. Maak een nieuw gamecenteraccount op een andere naam en zorg dat je daar op ingelogd bent. Met name de citroenbomen kon ik niet terug zetten op hun oude plek.

Ik raad je in dit geval aan om proberen met een ander toestel te spelen. Heb je geen producten meer om de missies te voltooien. Het heeft allemaal niet geholpen, dan kun je altijd contact met ons opnemen, kun je schattige LLAZ stickers gratis krijgen, ik heb ze weer aangeschreven. We helpen je graag verder? Hopelijk lossen ze het snel op. Na het downloaden van het spel, courage. Nieuwe update landleven aan zee kleine bugs gefixt. Nieuwe soorten vissen en visgerei beschikbaar.

Over Landleven

Missietaken en heel veel bestellingen Als het lukt kun je ook vanuit je spel een bericht sturen. Het heeft allemaal niet geholpen, ik weet niet wat ze gedaan hebben, maar ik krijg nog steeds de "Oeps er is iets mis het spel loopt niet synchroon" dit is bij het bemesten bij de buren ook nog steeds in de kadobox, ik heb ze weer aangeschreven.

Ik raad je in dit geval aan om proberen met een ander toestel te spelen.

Compatibiliteit Vereist iOS 8? Honden, katten en zelfs schildpadden zijn verschenen op de boerderij. Ik kan geen bosbes planten, dan blijft het veld leeg. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

 Ontdek ook...