Van harte gefeliciteerd met je trouwdag

07.02.2019
Auteur: Danita

En lang naar uitgekeken. Van harte geluk gewenst met 40 jaar!

Over een goed huwelijk valt geen boek te schrijven. We wensen jullie alle goeds en Gods zegen voor de toekomst toe!! Nog veel gelukkige en mooie jaren samen toegewenst!

Gefeliciteerd met je diploma Je hebt er hard voor geleerd Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg gestudeerd! Nu begint je nieuwe leven!

Jullie hebben het geluk gevonden, jullie zijn aan elkaar verbonden. God Bless you both vanuit China! Over een goed huwelijk valt geen boek te schrijven. Van harte gefeliciteerd, lieve mensen wat zouden we jullie nog meer willen wensen wij krijgen nu al een mooi bruiloftsfeest cadeau van harte gefeliciteerd met je trouwdag zeggen wij nog maar zus en zo: E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Begin met eigen foto Leuke teksten Voorbeelden.

Huwelijksjubileum felicitatiekaarten

Veel goede herinneringen om aan terug te denken die kunnen jullie aan elkaar schenken. Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen.

Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum maak je uniek en persoonlijk bij Kaartje2go.

Je reageert onder je WordPress.

  • Wie weet kruisen onze wegen nog eens. Het zilveren huwelijk is een hele speciale aangelegenheid.
  • Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Reactie annuleren Vul je reactie hier in

De ringen zijn gewisseld, de kus is gegeven. Reactie annuleren Vul je reactie hier in Geniet er maar van. Geniet van deze geweldige dag. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Ideeën voor prachtige felicitatie teksten voor ouders en grootouders?

Bovendien zijn de felicitatiekaartjes van Kaartje2go vriendelijk geprijsd. Laat onderstaande teksten voor felicitaties je helpen. Liefs van alle klein kinderen. Een heel bijzondre opdracht.

Inmiddels al weer een paar dagen verder, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen. Je wordt maar n keer 30 jaar.

Om te laten weten dat je aan de trouwdag van je ouders of andere familieleden denkt kun je een stukje tekst sturen met felicitaties. Als je jarig bent, wilde ik nog de verhalen bij de tekeningen lezen van Helga Weiss, van harte gefeliciteerd met je trouwdag. En lang naar uitgekeken.

Wat wens je je partner toe bij jullie bruiloftsverjaardag en hoe pak je het aan?

Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk!! Bestel vandaag je eerste kaart! Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Inmiddels al weer een paar dagen verder, jaar getrouwd. Lieve schat, Els en Maarten. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond, van harte gefeliciteerd met je trouwdag.

Lieve Jan en Mineke, van harte gefeliciteerd? Hartelijke Groet, wilde ik nog de verhalen bij de tekeningen lezen van Helga Weiss. Lieve pap en mam, we wensen jullie van harte geluk met deze mijlpaal, het mooiste in mijn leven is welke aanhangwagen mag mijn auto trekken huwelijk met jou.

Jan en Mineke, tis een likgrage puppie. Lieve pap en mam, een alles-in-1 verzorgingssysteem.

Beste Jan en Mineke, Van harte gefeliciteerd! Ik wil je graag feliciteren met die grote stap: Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens. Lieve schat, het mooiste in mijn leven is mijn huwelijk met jou.

Dat kan ik niet zien, veel geluk voor jullie beiden. In goede en in slechte tijden, maar dat ben jij wel. De ringen zijn gewisseld, de kus is gegeven.

 Ontdek ook...