Wat kun je doen op een saaie zondag

13.03.2019
Auteur: Kadir

Eten, even zitten, meestal met de honden naar het bos of we gaan een stuk fietsen. Dan is het verlies nog redelijk beperkt gebleven.

Gelderland Eerst even de hond uitlaten, en dan misschien nog wat uitslapen, of lekker een ontbijtje maken. Ik zit nu al een paar dagen ziek thuis, dus 'verveel' me ook een beetje. Meestal gaan we wandelen of een filmpje kijken ofzo, dat willen we nu niet, rommelmarkten houden we beide niet zo van. Ik verveel me geen moment Aan de andere kant het laadt wel lekker op!

Eten is verschillend, soms bij hem, soms bij mij, soms uit eten, soms apart 's avonds meestal lekker lui televisie kijken.

Vandaag hoef ik alleen nog even te stofzuigen, daarna ga ik boodschappen doen. Anders misschien naar Toverland rijden. Ziggo sport tv gids morgen Is er geen schaatsbaan in de buurt. Om vervolgens toch maar toe te geven mijn lui-heid. Of is er ergens in de buurt koopzondag. Loon op Zand Wij gaan vaak naar rommelmarkten om daar rond te struinen.

  • Ik zit nu al een paar dagen ziek thuis, dus 'verveel' me ook een beetje.
  • Neem vri enden, kennissen, familieleden etc.

Maar er gaan zondagen voorbij dat ik niemand heb gezien en dan vind ik het saai. Maar begin een eigen website. In de winter gaan we meestal wel een eind wandelen. Huur een dvd, organiseer voor volgende week zondag een ouderwetse spelletjes middag met vriendinnen, Organiseer een beautymiddag.. In de zomer zitten we als het mooi weer is standaard in de tuin.

Nu ben ik zondag gewoon alleen thuis. Limburg Is er ook niets leuks net over de grens?

  • Verzamel wat moet en ga een eindje lopen. Wel een handige tip.
  • Vandaag wil ik eens wat leuks gaan doen met mijn vriend maar ik heb geen inspiratie. MTV-marathon Viva forum Facebook Recepten zoeken Het liefst blijf ik de hele zondag op de bank hangen met de tv aan en de laptop binnen handbereik, ongedoucht en in joggingbroek Vandaag heb ik ook nog niks anders gedaan.

Misschien heb je er niet direct zo' zin in alleen het is wel even lekker, wanneer je de hele dag thuis bent geweest en je beetje sloom wordt van het vele binnen zitten. Al helemaal als je op het punt staat te verliezen. Verder dan wandelen kom ik eigenlijk ook niet. Anoniem wat kun je doen op een saaie zondag 7 maart Om vervolgens toch maar toe te geven mijn lui-heid. Olive01 zondag 7 maart Wel een handige tip.

VIVA nieuwsbrief

Limburg eindhoven is toch schaatsbaan, en geleen?? En verder ligt het een beetje aan het weer, soms gaan we wandelen, of naar familie. Er komen vrienden op bezoek en ze blijven eten. In de bioscoop zijn vaak weinig opties.

Tegen de mensen tegen wie het ik zeg ,zeggen 'oh dat had ik ook toen ik single was' heeft het daar nou mee te maken?. Ga naar de videotheek daar is keuze zat en er zit geheid wat voor u tussen. De verleiding is te groot om bij verlies opnieuw geld te gaan pinnen. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Maar die zijn er niet elektrische scooter huren renesse. Zoek uit waar het koopzondag is en sla je slag.

VIVA op social media

Iedereen heeft wel eens een dag dat men echt niet weet wat ze willen doen. Als ik jou was, zou ik nu lekker gaan hardlopen! Soms heb ik een spannend boek, soms een date.

Zoek uit waar het koopzondag is en sla je slag! En soms moet ik werken op zondag.

Is er niet iets toeristisch in jullie buurt. Ik vond vroeger de zondag vervelend, zou het aan de regio liggen. Dus waarom niet bij een "saaie" dag. Straks bak ik dus een cake op de kabouter-met-spaghetti-manier ik ben geen keukenprinses, nu vind ik het een heerlijke dag! Ik had een abonnement elite dangerous federal corvette size de Beekse Bergen en ging op zondag vaak wandelen daar.

Login of maak een gratis account aan. Hier is het vaak opruimen en schoonmaken op zondag?

Login of maak een gratis account aan. En natuurlijk terreinrijden 1 keer per maand. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Om vervolgens toch maar toe te geven mijn lui-heid. Eten doen we altijd simpel, of we halen een patatje als we dat op zaterdag nog niet hebben gegeten. Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn.

 Ontdek ook...