Hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen samsung

14.02.2019
Auteur: Matti

Bekijk stapgewijs hoe je een back-up maakt met  de Interactieve Handleiding. In sommige gevallen kun je het ook in het menu tegenkomen als Back-up maken en resetten. Favoriete papa van Joris.

Probeer dan altijd eerst een Soft reset. René Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand. Loopt je Samsung telefoon telkens vast?

Wanneer je de iPhone verkoopt is het ook verstandig om het toestel uit de iCloud te verwijderen. Om een Nexus smartphone terug te zetten naar fabrieksinstellingen moet je naar Instellingen gaan. Als je deze keuze hebt bevestigd zal de iPhone de procedure opstarten om zichzelf helemaal leeg te maken.

Zorg dat je een  back-up hebt gemaakt van je gegevens. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Als je smartphone vastloopt of het beeld bevriest, kun je een hard reset uitvoeren.

Wat belangrijk is om over na te denken is dat je een verschil hebt tussen een soft reset en een hard reset, hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen samsung. Alles wat je moet weten over WhatsApp WhatsApp is een geliefde manier van communiceren geworden. Als je deze keuze hebt bevestigd zal de iPhone de procedure opstarten om zichzelf helemaal leeg te maken.

Bedankt voor je feedback!
  • Na dat je een van deze twee opties hebt geselecteerd zal de telefoon vanzelf opnieuw opstarten.
  • Neem gerust contact op: Op het toestel zelf kun je dit doen door naar Instellingen te gaan en dan naar iCloud.

Android Samsung Soft Reset

Als je Android 7. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Bespaartip Heb je al een goede smartphone? Een reset naar fabrieksinstellingen kan dan een uitkomst bieden. Voor vragen over je printer, ga naar de HP website.

Je iPhone resetten Ook bij een iPhone kan uitzending gemist npo je suis depri wel eens handig zijn om het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. We helpen je graag verder.

Op deze manier vallen vertrouwelijke gegevens niet in de handen van andere personen. Soortgelijke Vragen Wat moet ik doen als mijn smartphone of tablet vastloopt of blijft hangen, hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen samsung.

Stel je vraag op Messenger Maandag - vrijdag: En waar ben je nou sneller en goedkoper mee uit de voeten dan de service van Terello. Alles over veilig mobiel internetten Bijna iedere Nederlander bezit een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone.

Toestelhandleiding

Wat moet ik doen als mijn smartphone of tablet vastloopt of blijft hangen? Er wordt alleen voor het daadwerkelijke gebruik betaald: Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'.

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt. Wat belangrijk is om over na te denken is dat je een verschil hebt tussen een soft reset en een hard reset. Bij Samsung zijn er verschillende modellen die ook weer verschillende toetscombinaties hebben om een soft of hard reset uit te voeren.

Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel. En waar ben je nou sneller en goedkoper mee uit de giel de winter relatie dan de service van Terello. Toch is er een combinatie voor een soft reset die bij veel Samsung modellen gebruikt wordt.

Harde reset (telefoon start niet meer op)

In sommige gevallen kun je het ook in het menu tegenkomen als Back-up maken en resetten. Bedankt voor je feedback! Het leeghalen van het toestel is natuurlijk altijd verstandig, maar wanneer je ook de fabrieksinstellingen terugzet zullen ook inloggegevens verloren gaan en moet dus de smartphone compleet opnieuw ingesteld worden.

  • In dit geval moet je dus ook naar Instellingen en tik vervolgens op Info.
  • Bijvoorbeeld als je smartphone niet meer normaal opstart.
  • Bij een soft reset verwijder je geen gegevens van een Samsung maar zorg je ervoor dat het besturingssysteem opnieuw opstart, zodat alle fouten eruit kunnen worden gefilterd.
  • Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter Maandag - vrijdag:

Dan is er nog een tweede manier! Hier zul je Fabrieksinstellingen zien staan waarna hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen samsung twee waarschuwingen krijgt die je bevestigend moet antwoorden. Bedankt voor je feedback. Tik hierna op SD-kaart en telefoongeheugen en tik daarna op Fabrieksinstellingen herstellen.

Probeer dan altijd eerst een Soft reset. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Beste restaurants antwerpen zuid to Expand. Het leeghalen van het toestel is natuurlijk altijd verstandig, maar wanneer je ook de fabrieksinstellingen terugzet zullen ook inloggegevens verloren gaan en moet dus de smartphone compleet opnieuw ingesteld worden.

Toch is er een combinatie voor een soft reset die bij veel Samsung modellen gebruikt wordt. Soortgelijke Vragen Wat moet ik doen als mijn smartphone of tablet vastloopt of blijft hangen? Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'. Ook hierbij is het weer belangrijk om een back up of reservekopie te maken!

Als je Android 7. Favoriete papa van Joris. Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Ook bij een iPhone kan het wel eens handig zijn om het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

 Ontdek ook...