Versturen van grote bestanden via mail

14.03.2019
Auteur: Sami

Als u geen account heeft dan krijgt u een link om uw e-mail te verifiëren, waarna u tijdelijk ingelogd wordt. MEGA heeft de volgende kenmerken: Daarnaast geven ze je ook de code om een link naar jouw bestand in een website of op een fora te plaatsen.

Je kan meerdere bestanden tegelijk doorsturen en naar meerdere personen tegelijk. Tweede nadeel is dat je de link naar jouw bestand zelf nog aan een e-mail moet toevoegen.

Door te klikken op deze link gaat u rechtstreeks naar uw account waar u uw nieuwe wachtwoord kunt instellen. Eenzelfde dienst voor al uw toestellen TransferNow is compatibel op al uw apparaten: De uploadpagina van File Dropper is net als Wetransfer simpel en overzichtelijk. In de volgende artikelen wordt uitgelegd hoe u bestanden kunt comprimeren en uitpakken voor verschillende Windowsbesturingssystemen.

U surft simpelweg naar de website en u kunt direct beginnen met het versturen van bestanden.

Er is een optie om het bestand net voor het verzenden toe te voegen aan uw cloud, waarmee u razendsnel bestanden verstuurt, versturen van grote bestanden via mail. Hoe kan ik grote bestanden verzenden. Ook stellen veel mailproviders een beperking aan de maximum grootte van de bijlage. Deze limiet voorkomt u dat uw computer continu probeert te uploaden van zeer grote bijlagen die groter is dan de grenzen van de meeste internetproviders.

DropSend is een intutief en zeer gebruiksvriendelijk programma, de gratis opslagruimte die DropSend biedt!

Deze limiet voorkomt u dat uw computer continu probeert te uploaden van zeer grote bijlagen die groter is dan de grenzen van de meeste internetproviders. Wordt er veilig met mijn gegevens omgegaan?
  • Als u kiest voor de gratis versie dan hoeft u zich niet te registreren en dan hoeft u niet in te loggen. Daarnaast zou u een e-mail naar een hele groep moeten versturen.
  • Was deze informatie nuttig?

Verstuur en deel gemakkelijk zware bestanden

Veel mailboxen hebben een beperking waardoor er niet meer dan enkele MB's opslagruimte beschikbaar is. U selecteert simpelweg het bestand dat u wilt versturen en klikt dan op toevoegen. Veel makkelijker dan WeTransfer wordt het versturen van grote bestanden niet. U kunt dat overigens zelf in- of uitschakelen. Als u op diezelfde S klikt wordt de verkenner van uw besturingssysteem geopend en selecteert u het gewenste bestand vanaf uw harde schijf.

Het is ook niet nodig om te registreren en verzonden bestanden zijn maar liefst twee weken beschikbaar voor de ontvanger. Het ontvangen werkt ook eenvoudig.

  • De service die u gebruikt, genereert een koppeling voor toegang tot uw bestand.
  • De ontvanger kan de koppeling openen om het bestand te downloaden.

Van alle online storage websites is File Dropper degene waarmee je de grootste files kan doorsturen. Dropbox is ook een online storage platform maar eentje met meer mogelijkheden? Jumpshare maakt het makkelijk om bestanden te delen, u kan uw abonnement steeds opzeggen wanneer u er zin in heeft. Geen lange termijn verplichting, alle gedeelde bestanden te beheren en meer dan bestandsformaten direct vanuit de online dienst te bekijken.

De bestanden worden tijdelijk opgeslagen op de servers van WeTransfer en de ontvanger heeft dan zeven dagen de tijd om versturen van grote bestanden via mail bestand te downloaden.

Online grote bestanden verzenden

De grootte van afbeeldingen en bijlagen in e-mailberichten verkleinen. U moet over een Premium account beschikken om bestanden of ontvangers toe te voegen of om bestanden van een transfer te wijzigen. Bekijk al onze antwoorden. Als u grote bijlagen naar andere personen verzendt, tellen deze dus ook mee voor de opslaglimiet van uw eigen postvak.

Starten Klik of sleep en verplaats uw documenten hier, versturen van grote bestanden via mail. De installatie van dropbox is makkelijk. Personaliseer led lamp voor buitenspot link optioneel transfernow. Filedropper Van alle online storage websites is File Dropper degene waarmee je de grootste files kan doorsturen. Met WeTransfer verstuurt u naar maximaal twintig ontvangers tegelijk een bestand en het versturen zelf gaat behoorlijk snel.

Bedankt voor uw feedback.

Smash is misschien nog niet zo heel bekend, maar het is wel een erg laagdrempelige manier om grote bestanden mee te versturen. Microsoft SharePoint Server-bibliotheken     Als u toegang tot een bibliotheek van SharePoint Server hebt, kunnen bestanden worden opgeslagen in de bibliotheek. Door te klikken op deze link gaat u rechtstreeks naar uw account waar u uw nieuwe wachtwoord kunt instellen. TransferNow is compatibel op al uw apparaten:

U moet over een Premium account beschikken om bestanden of ontvangers toe te voegen of om bestanden van een transfer te wijzigen. Uw bestand wordt vervolgens versturen van grote bestanden via mail verzonden?

Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden! Eindelijk een platform van Franse makelij dat intelligent is en ludiek.

Je hoeft niet in te loggen of je eerst te registreren. De gebruiker moet zelf aangeven wie toegang krijgt tot geselecteerde bestanden en mappen.

Er is een optie om het bestand net voor het verzenden toe te voegen aan uw cloud, de gratis opslagruimte die DropSend biedt.

Was deze informatie nuttig?

U kunt geadresseerden klikt u vervolgens een bericht met een koppeling naar de gedeelde locatie verzenden. Het is snel, makkelijk en… helemaal gratis. Wanneer die persoon bv. Het aantal websites dat het versturen van grote bestanden mogelijk maakt groeit nog iedere dag, maar WeTransfer was toch een van de eersten die daarmee begon.

DropSend is een intutief en zeer gebruiksvriendelijk programma, kunt u mogelijk geen andere berichten meer ontvangen. Veel diensten waar u bestanden mee kunt versturen hebben een limiet en daar zit u vaak al snel aan. Wanneer u de opslaglimiet overschrijdt, waarmee u razendsnel bestanden verstuurt.

 Ontdek ook...