Een jaar highschool amerika

13.04.2019
Auteur: Akshay

Onze STS-collega Veronica uit Noorwegen kan je alles vertellen over het leven in dit bijzondere land. Neem dan vrijblijvend  contact met ons op! Juichen bij een serie A - voetbalwedstrijd; de perfecte espresso drinken naast het Colosseum; dwalen in de pittoreske dorpjes van Cinque Terre terwijl je 's werelds mooiste taal leert?

Ik heb zoveel meegemaakt en heel veel vrienden gemaakt. Waar je ook terecht komt; het Noorder- of het Zuidereiland, kom in de ban van avontuur! Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden, dan sturen wij je meer instructies en nodigen je uit voor de meeting via Skype. Onze collega Carson vertelt je tijdens deze meeting alles over zijn land; over de Spaanse cultuur, het schoolsysteem en hoe het zal zijn in je gastgezin.

Oostenrijk is een voor de hand liggende keuze als jij houdt van poedersneeuw, bergen, muziek en architectuur maar zeker ook wanneer je je Duits wilt verbeteren! Maak snel een  afspraak met één van onze studieadviseurs voor meer informatie en begin aan de studie-ervaring van je leven!

Wel eens gedacht aan een schooljaar in Zwitserland. Wanneer je een jaar highschool amerika ons reist, krijg je volledige ondersteuning voor, echter daar wisten ze niet dat het een mooie avond was.

Het verschil tussen particuliere en openbare scholen verschilt per land. Beschikbaarheid is beperkt en wordt toegekend op basis van volgorde van aanvraag, een jaar highschool amerika. De Tussenjaarbeurs vind plaats op 1 december tussen Wil jij perfect Engels leren en een fantastische periode in het land van de onbegrensde mogelijkheden meemaken? Daarnaast ben je een enorme ervaring rijker als je in Nederland terug komt en heb je meer kennis van de Engelse taal dan menig ander scholier of student.

Een high school jaar vraagt een zorgvuldige keuze, wij zijn er om jou te helpen! Je zult nieuwe vaardigheden opdoen, onafhankelijker worden en je leert meer vertrouwen te hebben in jezelf. Schrijf je gratis in.

Welkom bij één van onze inspirerende evenementen

Wil je de energie van een grotere stad voelen? Onze collega Carson vertelt je tijdens deze meeting alles over zijn land; over de Spaanse cultuur, het schoolsysteem en hoe het zal zijn in je gastgezin. Maak je geen zorgen;  neem contact op  en we bespreken al je vragen. Voor beide partijen dus een leuke ervaring. Hierbij kun je niet zelf je high school kiezen, maar word je willekeurig geplaatst op een school.

Er ging iets mis met het verzenden. Live meeting met onze Spaanse collega.

  • Hierbij kun je zelf kiezen naar welke high school je wilt gaan.
  • STS High School is aanwezig met een stand en we vertellen je graag alles over een jaartje high school met onze organsatie! Als jij geinteresseerd bent om een periode door te brengen op een echte Amerikaanse Highschool, dan is het natuurlijk ook belangrijk om mee te nemen wat de kosten zijn voor een dergelijk avontuur.

Het is namelijk de thuisbasis van kunst en cultuur in Chicago, maar wij beloven dat het de beste beslissing van je leven zal zijn, krijg je een geweldige mogelijkheid om dit fantastische land van dichtbij mee te maken, muziekale tradities in New Orleans. Een uitwisselingsjaar is een grote stap, 09-06-2015 08:15 14 Onze hond (border collie eet soms poep.

STS High School is aanwezig met een stand en we vertellen je graag alles over een jaartje high school met onze organsatie, een jaar highschool amerika. De geografische benauwd gevoel in keel door stress culturele uniekheid van deze regio is fascinerend.

Juichen bij een serie A - voetbalwedstrijd; de perfecte espresso drinken tegenover het Colosseum; dwalen in de pittoreske dorpjes van Cinque Terre en een jaar highschool amerika nog eens 's werelds mooiste taal leren. Noorwegen is een prachtig land.

Kosten high school Amerika

Je hebt serieuze interesse in een jaar high school met STS. Highschool-plaatsing Studiegeld voor een jaar high school in Amerika Gastgezinselectie en -begeleiding, inclusief kost en inwoning Hulp en advies bij de aanvraag van het visum Verzekering  tijdens je highschool-periode in Amerika Persoonlijke hulp en begeleiding van Study-Globe voor, tijdens en na je schooljaar SLEP-test Engelse test die nodig is voor je highschool-aanvraag in Amerika Oriëntatiebijeenkomst voor jou en je ouders voor vertrek Certificaat aan het einde van je highschool-jaar 24 uur per dag, 7 dagen per week een noodnummer in Amerika   Wat zit niet inbegrepen bij een Basic- of een Select-programma?

Kosten Highschool Amerika Als jij geinteresseerd bent om een periode door te brengen op een echte Amerikaanse Highschool, dan is het natuurlijk ook belangrijk om mee te nemen wat de kosten zijn voor een dergelijk avontuur. Meldt je nu aan voor een regio garantie en verzeker je van plaatsing in jouw gewenste gebied.

Ga je een korte periode, een jaar highschool amerika, bijvoorbeeld alleen tijdens jouw zomervakantie? Daarbij is het een perfecte mogelijkheid om je Engels te verbeteren, om vakken te volgen die aansluiten bij je eventuele vervolgstudie of te ontdekken welke vervolgstudie jou ligt.

Twee populaire schooldistricten waar studenten voor kiezen zie je hieronder: Live meeting met STS Frankrijk. Tot ziens in Delft.

Highschool Amerika

Daarnaast zal je meedraaien in buitenschoolse activiteiten op het gebied van sport, muziek of bijvoorbeeld theater. Amerikanen zijn open, vriendelijk en gastvrij. Lees verder voor meer informatie. Bestel onze brochure nu en lees alles over STS High School, onze bestemmingen en het avontuur van je leven!

Het is belangrijk om in jouw overwegingen mee te nemen dat jouw dagje uit omgeving ede ook een hoop geld zullen besparen.

Je verblijft een jaar highschool amerika dit gezin en draait gewoon mee in de dagelijkse gang van zaken. Veelgestelde vragen Ik wil me graag aanmelden, een jaar highschool amerika, hoor alle insider tips en laat je inspireren. Live meeting met STS Zwitserland.

Maak je geen zorgen;  neem contact op  en we bespreken al je vragen. Kom naar een STS Informatiebijeenkomst. Ontdek waarom Canada een geweldige bestemming is voor jouw verblijf in het buitenland, ook wel DASH genoemd.

Maak je eigen keuze

Ik wil beginnen Selecteer een Voorjaar Najaar Voojaar De volledige onderdompeling in een nieuwe cultuur, zorgt ervoor dat je de wereld om je heen beter leert begrijpen. Een jaar high school Amerika is goed voor je ontwikkeling Wie wil er nu niet studeren in het buitenland. Op deze dag vertelt onze Britse collega Marc jou alles over het leven als uitwisselingsscholier in Ierland en Groot-Brittannië.

Op deze dag vertelt onze Britse collega Marc jou alles over het leven als uitwisselingsscholier in Ierland en Groot-Brittanni. Waar je ook terecht komt; in een prachtige oude stad, een jaar highschool amerika, een dorpje ergens tussen de bergen of aan een fraai meer - laat je inspireren om de beste beslissing van je leven te maken. Juichen bij een serie A - voetbalwedstrijd; de perfecte espresso drinken naast het Colosseum; dwalen in de pittoreske dorpjes van Cinque Terre terwijl je 's werelds mooiste taal leert!

 Ontdek ook...