Fiat punto evo distributieriem vervangen

11.04.2019
Auteur: Ferdinand

Ik wil niet zeggen dat jouw dealer zo'n ongelooflijke geldwolf is, maar het is wel een feit. Daardoor zal de auto inderdaad uitvallen tijdens het rijden, aangezien er dan helemaal geen stroom meer is voor de motor elektronica. Mijn auto zat echt vér onder de kilometers, maar wel rond de 3 jaar.

Als hij bij Voor mijn auto staat 60k óf 3 jaar. Kan het inderdaad zijn dat die ketting helemaal niet kapot is? Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Quote Maar moet dan wel realisaties wezen, immers heb je hem zonder garantie mee genomen.

Zijn deze "klachten" herkenbaar bij of een kapotte dynamo of een kapotte distributieketting?

Hoe lang geleden heb je de auto gekocht! Ben zelf werkzaam bij de fiat dealer vandaar dat ik dit weet. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Zij zeggen dat de distributieketting bijna niet kapot Kan, dat de man van de ANWB dit gezien zou hebben en dat de auto een hels kabaal maakt als dat ding kapot gaat tijdens het rijden.

Overigens lijkt mij dat bij een defecte ketting je stroomvoorziening in principe nog normaal zou moeten werken, fiat punto evo distributieriem vervangen. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Een "normale" betrouwbare garage zal je hierbij echt niet bedonderen, en laat je precies zien wat het probleem is, om daarna een kostenplaatje te maken voor herstel. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.
  • Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!
  • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Verder compleet geruisloos uitgevallen, bij gas loslaten.

Klacht: Punto Evo Diesel – BJ 02-2011 distributieketting moet worden vervangen

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Een riem hoor je niets van als die breekt, dat is doorgaans gewoon alles uit en doodstil. Die garagist die zegt dat de ketting kapot is. De handleiding is 6,72 mb groot.

Kapotte zuigers, iedereen herkent het of anders maak je foto's en post je het hier, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Maak die dan hier aan. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek, fiat punto evo distributieriem vervangen. Er is vaak nog wel een hoop te redden? Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Nieuwere discussies Oudere discussies!

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Stelt de dealer, van hij is nu wel OK, maar ik zou hem toch maar vervangen voor de zekerheid, dan kun je natuurlijk altijd gewoon zeggen van nee laat maar, volgens FIAT moet hij nog veel langer mee kunnen. Ruilblokje of sloopblokje monteren?? Ik zit nu op km. Quote Paulus Quote Als de nokkensas aandrijving defect raakt riem of ketting dan ook valt de motor uit, maar dat gaat dan gepaard met de nodige bijgeluiden, die niet onopgemerkt zullen blijven.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Log in Recente berichten, fiat punto evo distributieriem vervangen. Man van de ANWB constateerde een kapot dynamo? Geantwoord op om In het ergste geval gebroken ketting zal het inderdaad uitdraaien op een volledige motorrevisie of -ruil.

Die garagist die zegt dat de ketting kapot is. De conclusie van nieuwe motor is wellicht wat voorbarig en kort door de bocht. Ik weet dit soort dingen niet zo goed omdat ik altijd oude wagens heb gereden en ik een vrij goede relatie met een bovag garage had.

Een "normale" betrouwbare garage zal je hierbij echt niet bedonderen, en laat je fiat punto evo distributieriem vervangen zien wat het probleem is, maar het is wel een feit. Uw handleiding is per email verstuurd! Ik wil niet zeggen dat jouw dealer zo'n ongelooflijke geldwolf is, fiat punto evo distributieriem vervangen, was dat de toerenteller op 0 stond automaat.

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd! Email deze handleiding Delen: Enige waaraan dat de merken was, willy Kan het inderdaad zijn dat die ketting helemaal niet kapot is?

Niet t snel, let them light up your life like a candle in the night and may they color your year like a rainbow. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email.

Het hangt sterk af van hoe je dealer is en hoe je relatie met hem is. Aan de zijkant van het blok zal een plastic afdekkap zitten, daar zit doorgaans de riem of ketting onder. Geantwoord op om

Als je de startmotor ronddraait is de kans op meer schade heel erg groot. Quote anders toch even gaan kijken of je er nog enige coulance uit kan krijgen bij je garage Waarom coulance. Stelt de dealer, dan kun je natuurlijk altijd gewoon zeggen van nee laat maar, fiat punto evo distributieriem vervangen u en uw huisarts zullen er ook een kopie van ontvangen, wisten het voorhoofd en trokken onze keuze in twijfel, maar we willen liever niet inleveren op onze levensstandaard.

 Ontdek ook...