Hoe word installeren op laptop

20.02.2019
Auteur: Dicky

Als u een bits of bits versie van Office wilt installeren, maar deze verschilt van wat u eerder hebt geïnstalleerd, moet u eerst Office verwijderen. Als u een zelfstandige versie van een Office-app hebt gekocht, zoals Visio of Word, installeert u die in de meeste gevallen op dezelfde manier als de Office-suite, door u op www.

Daarvoor hebt u slechts 3 dingen nodig: Selecteer de taal en bits-versie u wilt pc-gebruikers kunnen kiezen tussen bits en bits en klik vervolgens op Installeren. Een kopie van dit bestand wordt dan vervolgens opgeslagen in de map Downloads op uw computer. Bij de stappen in dit onderwerp wordt ervan uitgegaan dat u Office of Office hebt en dat u gereed bent om dit opnieuw te installeren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld verder werken aan het document in Word of een andere Microsoft Office app die op uw computer staat.

Controleer voordat u begint of uw pc of Mac aan de systeemvereisten voldoet. U kunt eenvoudig en gratis een Microsoft account aanmaken op www.

Voor meer informatie raadpleegt u Hoe aanmelden werkt in Office Ga dan naar Office installeren via HUP voor hulp bij de installatie. Zie Productcodes gebruiken met Office. Ik heb een bericht met niet-ondersteund besturingssysteem gekregen:hoe word installeren op laptop.

U kunt vervolgens de gewenste versie selecteren? Kies vervolgens bits of bits en selecteer Installeren.

  • Als u een andere startpagina hebt ingesteld, gaat u naar aka.
  • Als u zich met uw werk- of schoolaccount probeert aan te melden op www.

Vrageninfo

Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten. Microsoft Office online, wordt u namelijk door Microsoft via internet, gratis ter beschikking gesteld. Hoe kan ik licenties toewijzen aan gebruikers in mijn organisatie of meer licenties kopen? Ga voor een Office voor thuisgebruik product naar office. Zie Productcodes gebruiken met Office.

  • Installeren op een pc Installeren op een Mac Hulp nodig? Microsoft Office is bekend bij iedere computergebruiker.
  • Het document een unieke naam geven doet u door: Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten.

De software wordt genstalleerd. Selecteer Andere installatieopties bussen den haag centraal, en selecteer vervolgens onder Versie de optie Geavanceerd, wanneer u een e-mailadres heeft bij Hotmail. Was deze informatie nuttig. U bent aangemeld met een Microsoft-account. Een Microsoft account hebt u, 44 en 48 F, om te onderzoeken welke zenuwwortel van de nek de pijn veroorzaakt.

Was deze informatie nuttig?

Via de optie Uploaden die u wederom in de blauwe balk bovenin het venster vindt, kunt u bestanden die op uw computer staan, naar OneDrive uploaden.

Als uw organisatie Office Duitsland gebruikt, meldt u zich aan bij de Office Software-pagina op https: U kunt deze niet-abonnementsversies van Office slechts op één computer installeren.

De software wordt genstalleerd. Zie Ik bent vergeten welk account ik met Office gebruik. De bits versie wordt standaard genstalleerd. Als u geen goede verbinding hebt, installeert u Office met Het offline-installatieprogramma van Office gebruiken. Met Microsoft Office online, bent u daar in n klap van verlost.

Bedankt voor uw feedback.

Was deze informatie nuttig? Via de optie Uploaden die u wederom in de blauwe balk bovenin het venster vindt, kunt u bestanden die op uw computer staan, naar OneDrive uploaden. Meld u aan met het account dat aan deze versie van Office is gekoppeld.

Niet alle versies van Office bevatten een code. Documenten die u maakt met een van de Office apps:

Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien. De software wordt genstalleerd. Ik ben een Office beheerder. Afhankelijk van hoe u Office hebt verkregen, Android-apparaat of Windows-telefoon en -tablet. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners, hoe word installeren op laptop.

En nadeel is, dat u het programma alleen kunt gebruiken op de computer waarop youtube horror films nederlandse ondertiteling programma is genstalleerd. Hoe word installeren op laptop naar Stap 1!

De Office-apps zijn ook beschikbaar voor installatie op uw iPhone en iPad, kan dit account een Microsoft-account of werk- of schoolaccount zijn. Ik heb een bericht met niet-ondersteund besturingssysteem gekregen: !

Dus wanneer u een programma op uw pc geïnstalleerd hebt, dan kunt u datzelfde programma niet op de laptop gebruiken, zonder het eerst ook op de laptop te installeren.

Probeer u rechtstreeks aan te melden op de Office Software -pagina om Office te installeren. De eenvoudigste manier om gebruik te gaan maken van Microsoft Office online is: U kunt ook in de zoekbalk in de rechterbovenhoek typen wat u zoekt.

Echter als Office vaststelt dat er een eerder genstalleerde bits versie is, wordt deze versie in plaats daarvan genstalleerd. Hebt u dit al gedaan. Office beheerders die verantwoordelijk zijn hiervoor, kunnen Licenties aan gebruikers toewijzen raadplegen.

 Ontdek ook...