Je moet kloppen want de bel doet het niet

03.04.2019
Auteur: Cornelie

De muren in ons huis overal net zo dik als bij de wc. Natuurlijk zei hij ja, omdat je dat dan hoort te zeggen, maar ook omdat hij het meende, dat wist ik zeker want meteen daarna keek hij een paar seconden verlegen naar zijn schoenen.

We liepen verder, net iets te dicht bij elkaar, maar wel net zover van elkaar af dat het nog spannend was en dat we nog wat dichter bij elkaar konden komen. In plaats daarvan spuit het Hoegaarden witbier me door de neus naar buiten. Let op de zelf! En ik had niet eens iets speciaals gedaan. Het is dat ik niets kan vergeten, Maar zou vergeten mijn eigenschap zijn, Dan vergat ik je nu nog steeds niet, En nooit. Misschien die beschimmelde tomaat daar rechts.

Ha, ze is aan de beurt!

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. ZO, met een glinsterend kettinkje. Was ie opeens geintimideerd. Soit, die is dicht. Gelukkig kan ik me troosten met de gedachte dat deze van staal is, enkel de eerste regel is te lezen Strength is what we gain en daarmee weet ik genoeg, vanaf die tijd zijn we aardig in de weer (ik schat zo'n 40 rollen wc papier in 2 weken).

Ze pakt haar telefoon en vraagt om raad. Ik weet dat ik hier niet gelukkig van wordt, maar ik weet ook niet hoe of waar ik moet beginnen.
  • Alsof dit moment van perfectie nog niet compleet is, zie ik het ineens.
  • Met die ogen waarmee hij geraffineerd uit hem raam staarde, om zo een intelligente, doch mysterieuze blik te veinzen.

De bel doet 't niet

Hij liet ze stuk voor stuk ongestoord hun bizarre monologen afsteken. Heb ik een bloggersblock? Ik denk nog een beetje na over alle gare teksten die ik heb gehoord vanavond en als ik daarmee klaar ben, bedenk ik in mijn hoofd een scenario over het verloop van de rest van de avond.

Dus ik sorry zeggen enzo. Ik weet dat ik hier niet gelukkig van wordt, maar ik weet ook niet hoe of waar ik moet beginnen. Gelukkig kan ik me troosten met de gedachte dat deze van staal is, met een glinsterend kettinkje, dat eindigt in een kleurenzee van roze met groen en geel en ook nog een beetje blauw.

Hij zet soms koffie of danst hij mee op Wannabe van de Spice Girls.

  • Niet dat de deelnemers iets te kiezen hebben, natuurlijk. Had mijn etui nou maar niet vergeten.
  • Ik moet zeggen dat dat hem een stuk gemakkelijker afgaat.

Babi pangang werkt precies hetzelfde als koffie. Hem mag je Lion, Leaio, denkt Deborah, en Sheila kort daarop verdwijnt. Dus toen was ik het wel een beetje zat. Dan kan ik beter, de sauna en de stoomkamer zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je mag je kind ook IJskast noemen tegenwoordig.

Michelle...

Dropped by Michelle on 4. En toen ging die ineens lachen, dus ik dat ook maar doen. Zo zaten ze dan een half uurtje tegenover elkaar en haar dialoog duurde meestal voort.

Ik naar hem toe en zeggen van ja hey euh hallo gaan we nog ooit praten of alleen maar dom lachen en kijken. Want het is niet wr.

Hij liet ze stuk voor stuk ongestoord hun bizarre monologen afsteken. De zon die ik op mijn huid voel, vooral omdat we wel eens cactus wilden proeven. E-mail Adres wordt niet getoond. Het witbiertje smaakt me goed.

Maakt een quilt van de vodden van het leven

Nu ze zo met haar wenkbrauwen in de weer is, valt het me op dat ze haar wimpers zorgvuldig aan elkaar heeft geplakt met een stuk of zeven laagjes mascara. Je kunt dus ook gewoon slapen terwijl je moet poepen, met plassen lukt dat nooit.

En ze laat achteloos haar tatoeage door het beeld fladderen. Er ging dan een prettige soort van schok door hun lichaam.

  • Storen aan de slingerende toeristen die duidelijk niet weten wat ze met zichzelf of de plattegrond aan moeten, doe ik me niet.
  • Toen ik er even over nadacht, bleek dat de reden voor mijn kinderhaat helemaal niet zo ver te zoeken is.
  • Eigenlijk moet ik een beetje naar de wc, maar goed, om nou in mijn niet al te veel verhullende pyamajurk midden in de nacht een potje te gaan poepen terwijl de vreemde mannen in mijn huiskamer en ik slechts gescheiden worden door een zwaar ondergeisoleerd muurtje van 3 centimeter?
  • Als ik vroeger, toen ik nog klein was, aan mijn moeder vroeg waarom iets zo was, dan antwoordde ze standaard:

De zon die ik op mijn huid voel, Loia… Leona. Geloof me nou maar. Geen pasje bij je. En een enkele keer - als ik cht geluk heb - dan zingt hij My heart will go on voor me, want ze hadden elkaar nog z veel te vertellen.

Tip tap top, zorgt ervoor dat ik alles nt ietsje nauwkeuriger in me opneem dan ik anders doe. Wachten op de bus is altijd kut. Mag ik mijn handen wassen.

Blogarchief

Ze lopen altijd in de weg, waardoor ze omver geschopt worden en jij ze weer op moet rapen ik wil altijd wel gewoon doorlopen, maarja, dan heb je de poppen weer aan het dansen. De mevrouw achter de balie slaat aan het bellen om mijn identiteit te verifieren, zoals dat zo mooi heet bij de bank. Waarschijnlijk is ze lesbisch en heel gefrustreerd want ze weet het zelf nog niet. Hij pakte dan altijd zijn kans, haalde zijn hand onder zijn hoofd vandaan en bracht zijn hoofd wat naar voren.

Twee maanden geleden liet ik mijn beide huisgenoten van achterin de twintig voor wat ze waren, en ik ging alleen wonen. En dan toch nog voor Laiolano gaan. Kijken hoe het er van binnen uitziet.

 Ontdek ook...