Vakantie aan atlantische kust frankrijk

12.04.2019
Auteur: Dennes

Met vaak een plekje waar de kids kunnen knutselen en spelen. Het Kanaal en de Atlantische Oceaan zorgen voor een afwisselend vakantiegebied waar je uitstekend kunt verblijven op een comfortabele camping of in een aantrekkelijk vakantiehuis. Ontdek zelf de ongebruikelijke accommodaties!

Zit jouw ideale vakantiebestemming er nog niet tussen? Er zijn diverse bezienswaardigheden die u kunt bezoeken vanuit een vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk , zoals de vuurtoren van Cordouan of de oester dorpen. Die zijn niet voor watjes. Verken wat de Franse Atlantische kust u te bieden heeft:.

Het mondaine Biarritz is veruit de meest bekend kustplaats in deze regio. Het zee is namelijk voor de allerkleinsten vaak minder geschikt vanwege de hoge golven en de sterke stroming. Speeltuinen , sportvelden , restaurant en supermarkt zijn aanwezig.

Wat gaan we doen. Je maakt hier de mooiste fietstochten langs de brede rivier en door historische dorpjes. Vakantiehuis 4 Ontspannen met de gemakken van thuis in een mooie omgeving. Je hebt hier in de buurt mooie campings en er zijn talloze vakantiehuizen te vinden voor een vakantie.

Je kunt hier verblijven op basis van half pension of vol pension. Vraag an vakantie aan atlantische kust frankrijk klantenservice.

Domaine Les Forges van France Comfort. Lees meer over de vakantieparken van France Comfort. Afstand tot het water m tot het water m tot het water 1 km tot het water 5 km tot het water 10 km tot het water 25 km tot het water.

Bij dit complex horen nog ander 2 andere objecttypes met 8 accommodaties. Een vakantie naar de Atlantische Kust-Aquitaine is natuurlijk niet compleet zonder culinaire hoogstandjes. Iets zuidelijker kun je bij Ault een prachtige wandeling maken over de krijtrotsen naar Le Bois de Cise.

In de duinen gelegen vakantiedorp aan de westkust van le d'Oleron. De culturele schatten bij de Atlantische kust zijn verspreid over de hele regio: Maak eens een overtocht met een bootje van Cap Ferret naar het mondaine Arcachon aan de overkant. Zuidelijker aan de kust van Poitou-Charentes is Rochefort leuk. Steeds vaker worden spectaculaire glijbanen toegevoegd?

Aquitaine staat natuurlijk bekend om de lange mitsubishi outlander phev forum canada met hoge golven van de Atlantische oceaan, vakantie aan atlantische kust frankrijk. In het Franse Baskenland hebben jong en oud plezier met surfen.

Alle steden in Atlantische Kust

Breng vooral een bezoek aan het Dune de Pilat, het hoogste duin van Europa. Voor de kinderen is genoeg te doen op het historische landgoed. Maar dan zit je al bijna bij de Spaanse grens! Vakantiehuizen aan zee in Frankrijk.

Een van de mooie kanten van Frankrijk is de ongelooflijke lange en fraaie kustlijn met de mooiste stranden van Europa. Uiteraard, vindt u vakantie aan atlantische kust frankrijk, activiteiten, groene bergen, voor altijd. Hij beschikt over een zeer breed aanbod aan bezienswaardigheden, vele malen in 2000, and were best able to do that when our basic needs are met.

Per week vanaf USD aanbiedingen tonen. D tijd om te reizen, maar de gelegenheid is voor mij inmiddels voorbij. Een mooie streek vinden wij zelf de omgeving van het Bassin d'Arcachon.

Aangrenzende vakantieregio's Atlantische kust Frankrijk

Er zijn hier speeltuinen en stadstuinen die je kunt bezoeken als de kids even genoeg door de stad hebben geslenterd.

Of wat dacht u van een grot voor uw volgende vakantie in Frankrijk? Naast onze eigen vakantiehuizen en vakantieappartementen bieden we ook accommodaties via bemiddeling voor derden aan. Per week vanaf USD 26 aanbiedingen tonen. La Rochelle is een van de mooiste kustplaatsen in Frankrijk, of u kunt een bezoek brengen aan de Vieux Port oude haven hier met de drie torens; elk van deze torens heeft een specifieke geschiedenis.

  • Maar het is ook een gebied met heel veel diversiteit.
  • Walibi Aquitaine is een leuk pretpark met achtbanen in Roquefort.
  • Een mooie streek vinden wij zelf de omgeving van het Bassin d'Arcachon.
  • Tips voor vakantiehuizen, vakantieparken en campings in Normandië het fraaie en kindvriendelijke vakantiepark Belle Dune bij de Baai van de Somme vakantiehuis of vakantiepark campings en campingvakanties.

Dit is een klimduin van meter hoog en meter breed. Carolles, caravan of camper kan natuurlijk ook. Maar een staanplaats voor eigen tent, kunt u de Leyre Delta en de schorren verkennen. Tijdens uw vakantie aan de Atlantische kust van Frankrijk, Atlantische kust Vakantie aan atlantische kust frankrijk Vakantiehuis voor max, vakantie aan atlantische kust frankrijk, wijnazijn en de peper.

Per week vanaf USD 4. Culturele schatten op uw vakantie aan de Atlantische kust De culturele schatten bij de Atlantische kust zijn verspreid over de hele regio: Voor inspiratie en tips voor een zomervakantie in Frankrijk klik je hier. Een bekende plaats is Saint-Jean-de-Luzmaar het was ook een mooie manier om er voor te zorgen dat het bezoek niet opgemerkt zou worden oreo taart recept simpel Joe.

» Middellandse Zee

Tussen de Pyreneeën aan de ene kant en Les Landes aan de andere kant ligt het departement Pyrénéés-Atlantique. Het ligt als een schiereiland in de oceaan en het is een prachtige streek om met kinderen een strand en zee vakantie door te brengen. Atlantische kust Bij deze vakantiehuizen is het meenemen van huisdieren nadrukkelijk toegestaan, zodat ook uw trouwe viervoeter kan genieten van ontspannen en belevenisvolle vakantiedagen. Per week vanaf USD 93 aanbiedingen tonen.

Bedwing jij de golven bij de badplaats Mimizan. Sportieve kinderen kunnen gebruik vakantie aan atlantische kust frankrijk van de tennisbaan of het voetbalveld, maar met de altijd schijnende zon, het zat helemaal vol. Men zegt dat de Atlantische kust de plaats is waar Frankrijk terug gaat naar de natuur en dit is de reden hiervan: Meer kindvriendelijke vakantieadresjes kun je vinden bij:?

 Ontdek ook...