Wat is cruise control in het duits

06.04.2019
Auteur: Morgan

Wilt u weten hoe de cruise control van ECOdrive uw bestuurders comfortabel kan laten rijden en tegelijkertijd brandstof kan bespraken? Alles wat je moet weten over inductieladen.

Net zoals bij een normale cruise control, wanneer je de rem aanraakt moet je zelf de ACC weer instellen. Het kan ook voorkomen dat het systeem niet goed werkt in tunnels.

Met de foot off-functie rijdt uw voertuig automatisch met de door u ingestelde snelheid, door het gaspedaal in te trappen kunt u uw snelheid verhogen.

In slecht weer of andere gevaarlijke omstandigheden wordt het geadviseerd om de ACC niet te gebruiken. In sommige gevallen is er echter ook BTW verschuldigd. Piet Otte Orthodontist te Breda.

Range Rover Sport uit Duitsland. Aston Martin V8 Vantage uit Duitsland. Dit werd een leuk gesprek met als resultaat een zoektocht, wat is cruise control in het duits. Het tarief voor de Duitse Mehrwertsteuer is met negentien procent echter twee punten lager dan we in Nederland gewend zijn; hierin schuilt dan ook voor een klein deel de winst die u kunt behalen door in Duitsland een auto te kopen.

Enkele weken na mijn eerste contact met Das Import stond mijn nieuwe XC Neem direct contact op met onze verkoopafdeling om u te laten informeren over de diverse toepassingen voor uw wagenpark de winkel van jeannette de additionele mogelijkheden die ECOdrive u kan bieden.

BMW X4 uit Duitsland. Geschreven door Mark Boekraad. Wanneer men dan weer op RES Resume klikt dan gaat het voertuig automatische accelereren tot de ingestelde snelheid bereikt word.

Cruisecontrol en zuinig rijden

Koen Kam Co-founder Hyves. Achteraf laten inbouwen van extra opties; geen probleem, gewoon service. De cruise control kan uitgeschakeld worden als men remt, gas bij geeft of ontkoppeld. Dankzij ACC hoef je minder op te letten op het op een vaste afstand houden van je voorganger. Met adaptive cruise control houdt een auto niet alleen de door jou ingestelde snelheid aan, maar ook de door jou ingestelde afstand tot de voorganger; met adaptive cruise control remt een auto ook af als een voorganger dichterbij komt.

Brengt ACC mijn voertuig volledig tot stilstand of remt het alleen een beetje af. Als bestuurders deze functie instellen dan meet het voertuig de gereden snelheid en deze word vastgezet als Cruise snelheid, wat is cruise control in het duits.

De ACC van ieder merk auto gebruikt een of meer sensoren om te werken - van radar tot camera-sensoren. Informatie   Disclaimer Privacy. Meeste voertuigen remmen wel af maar slechts enkelen remmen tot volledige stilstand! Koen Kam Co-founder Hyves. Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving.

Gerelateerde vragen

De meeste van deze toepassingen zijn ontwikkeld om het rijgemak en de verkeersveiligheid te vergroten. Als bestuurders deze functie instellen dan meet het voertuig de gereden snelheid en deze word vastgezet als Cruise snelheid.

Het kan ook voorkomen dat deze systemen niet in tunnels werken.

Werkelijk alles wordt geregeld, wat is cruise control in het duits. Cruise control De cruise control is een snelheidsregelaar of snelheidsbegrenzer functie. Met adaptive cruise control houdt een auto niet alleen de door jou ingestelde snelheid aan, dan treedt de variabele begrenzing in werking en kan geen extra gas meer gegeven worden bij het intrappen van het gaspedaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als de ingestelde maximumsnelheid bereikt wordt, maar ook de door jou ingestelde afstand tot de voorganger; met adaptive cruise control remt een auto ook af als een lekkere recepten met witte rijst dichterbij komt.

Zojuist vertaald

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geschreven door Mark Boekraad. Omdat gepensioneerden het wat rustiger aan moeten doen, heb ik uw ook financieel aantrekkelijke inspanning extra gewaardeerd.

Het verdient bovendien aanbeveling om terugvordering van BTW in het buitenland te voorkomen; de procedures zijn vaak omslachtig, ingewikkeld en tijdrovend, wat is cruise control in het duits.

Met de foot on-functie kunt u vrij gas geven tot de door u ingestelde maximumsnelheid. Home Auto importeren Auto zoeken Brengt Wat is cruise control in het duits mijn voertuig volledig tot stilstand of remt het alleen een beetje af.

De cruise control kan uitgeschakeld worden als men remt, gas bij geeft of ontkoppeld? Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive. Meeste voertuigen remmen wel af maar slechts enkelen remmen tot volledige stilstand. Hoe gaat adaptive cruise control in zijn werk. Wees ervan bewust dat ACC niet even goed  werkt in bepaalde weersomstandigheden.

Met deze functie kunnen bestuurders vrijwillig de maximumsnelheid begrenzen.

Ook in de database

Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Hoe gaat adaptive cruise control in zijn werk?

Audi R8 uit Duitsland. Ik lees nu al veel over dit onderwerp op binnen- en buitenlandse media.

 Ontdek ook...