Brownies voor downies groningen

15.03.2019
Auteur: Janette

Een gewone ijskoffie en een ijskoffie deluxe met karamel, slagroom en stukjes brownie. De bagel met rib eye en truffelcreme staat vanaf morgen op de kaart!

Heb je de plank liever vega of zonder vis? Bjorn is al druk met de voorbereidingen. Welkom bij de Cream Crackers Competitie pagina! Aanstaande donderdag hebben we weer een sparerib avond met dit keer een summer freakshake na. Reserveer dan een plekje of kom gezellig aanwaaien. Gezellig café, gewoon lekker eten en live jazz muziek op dinsdagavond Voor meer informatie bezoek onze website:

Er staat dit keer schnitzel bonne femme op het menu met een vruchtensorbet na. Dat is het dessert. Een intiem huyskamer restaurant waar het net even anders is. Het adres voor een lekkere Lunch, uitgebreid diner of goede borrel. En een brownie met vanille ijs na.

Nieuwe maand, nieuw broodje!
  • Deze twee stonden vandaag in de keuken te shinen!
  • Is het geen plaatje, onze summer freakshake? Happy Italy Groningen NX.

Hoe was jouw ervaring?

We hebben nog maar een paar plekjes! Benieuwd wat er de komende 1,5 maand op donderdag avond op het menu staat? Reserveer dan van tevoren. Vandaag en vrijdag knijpen wij er iets eerder tussenuit in verband met de warmte.

Morgen is het weer donderdag, wat betekent dat we open zijn tot Coffee Company Carolieweg Carolieweg Taxi grunn grote markt 1.

  • Ben jij ook zo verslaafd aan toetjes? Maar naar wens ook vega of zonder vis te krijgen.
  • Dat is ook zeker mogelijk.

Het adres voor een lekkere Lunch, uitgebreid diner of goede borrel. We hebben onverwacht nog wat plekjes vrij voor ons 7-gangen toetjesdiner, brownies voor downies groningen. Volgende week zaterdag is het weer feest in onze straat. Maar de reserveringen voor ons 7-gangen toetjesdiner van volgende week gaan ook al hard. Taxi Brendan Groningen Groningen. Bjorn is al druk met de voorbereidingen?

Contactgegevens

Maar de reserveringen voor ons 7-gangen toetjesdiner van volgende week gaan ook al hard. Restaurant De Pauw Gelkingestraat Taxi grunn grote markt 1.

Dit wil je toch geproefd hebben. Vanavond hebben wij een heerlijke mixed grill op het menu staan. Aanstaande donderdag avond serveren wij een heerlijke mixed grill! Taxi Brendan Groningen Groningen.

Heb jij hem al gehad.

Stuur een bericht

Heb je ook behoefte aan wat verkoeling? En weet je die toffe donut nog van het toetjesdiner? Deze twee stonden vandaag in de keuken te shinen! En nog lekker ook!

  • Volgende week zaterdag is het weer feest in onze straat!
  • Op 23 augustus vanaf
  • Dat verdient jouw vader toch ook?
  • Morgen zijn wij voor het laatst op donderdag avond open.

Dit weer vraagt om een heerlijke huisgemaakte ice tea. Volgende week zaterdag is het weer feest in onze straat. Dat is het dessert. Onze high ice tea is de hele zomer te bestellen?

Je kunt je weekend niet beter starten dan met onze brownies voor downies groningen. Een echte lunchplank voor mannen met een club sandwich, een hamburger en een broodje pulled pork? Morgen serveert Demi weer onze heerlijke maandspecial:. Laat het dan even weten bij je reservering.

De bagel met rib eye en truffelcreme staat vanaf morgen op de kaart! Volgende week zaterdag, de zaterdag voor vaderdag, hebben wij een speciale daddy deal! De Wolkenfabriek is een inschuifrestaurant op de fantastische locatie Er zijn nog kaartjes te krijgen!

Perfect voor dit weer: Morgen is ons 7-gangen toetjesdiner. Vlees, een soepje, aansprekende titel.

 Ontdek ook...