Het weer vanmiddag in nieuwegein

12.04.2019
Auteur: Bartha

Het wordt 9 graden aan de noordwestkust tot 12 graden in het midden en zuiden. In de middag raakt het geheel bewolkt en in het zuiden en zuidwesten is kans op een beetje regen.

In de middag raakt het geheel bewolkt en in het zuiden en zuidwesten is kans op een beetje regen. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Het wordt graden in het noorden en aan westkust.

Weersverwachting Nieuwegein voor vandaag en morgen. Komende nacht daalt de temperatuur naar 1 tot 5 graden en lokaal kan het een beetje vriezen. Volg dan ons nieuwsblog.

Nieuwe maan wo 6 mrt Op sommige plekken aan het IJsselmeer en op de Wadden is het met 12 tot 15 graden wat koeler door een zwakke aanlandige wind! Zo nu en dan schijnt even de zon. In het zuiden, oosten en op de Veluwe kan het op verschillende plaatsen 19 graden worden.

De temperatuur stijgt op grote schaal naar graden en lokaal wordt het ruim 19 graden. Hoewel de beleving het weer vanmiddag in nieuwegein iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Op veel andere tumor in nek symptomen wordt het 15 tot 17 graden.

Nieuwe maan wo 6 mrt

Schril contrast met Elfstedentocht in 1986

Er staat een onstuimige zuidwestenwind en aan de kust kan het hard waaien. Het weerbeeld bestaat voornamelijk uit wolkenvelden. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Nieuwegein voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site. Het wordt 9 graden aan de noordwestkust tot 12 graden in het midden en zuiden. Dat is 28 minuten langer dan vorige week.

Vanaf donderdag zijn er veel wolkenvelden en is er kans op een beetje regen. In de middag raakt het geheel bewolkt en in het zuiden en zuidwesten is kans op een beetje regen.

  • Daarmee is het koeler dan de voorgaande dagen, maar nog steeds een graadje zachter dan normaal in het begin van maart. We hebben een mix van hoge bewolking, stapelwolken en zo nu en dan een beetje zon.
  • Het wordt graden in het noorden en aan westkust.

Zondag is het wisselvallig weer. In het zuidoosten blijft het erg warm, in het noorden en aan de westkust wordt het graden. De zuiden- tot zuidwestenwind is zwak in het binnenland en matig aan de kust. Buien en regenradar Het weer vanmiddag in nieuwegein Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim! Laatste kwartier di 26 feb Weerbericht Nederland Zeer zonnig en zacht.

Krakers in Zeisterbos weigeren te vertrekken: We zijn het zat ontruimd te worden

Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. De uitgebreide weersverwachting voor Nieuwegein. Later in de middag en vooral in de avond neemt de kans op een bui toe.

Weersverwachting Nieuwegein voor vandaag en morgen. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Volgende week hoeven we geen zonnig en warm lenteweer te verwachten. Op veel andere plaatsen wordt het 15 tot 17 graden. Nieuwe maan wo 6 mrt Volle maan do 21 mrt .

Februarirecord in De Bilt opnieuw gebroken

In de avond wordt het snel frisser, maar in de nacht gaat het niet vriezen. In de middag raakt het geheel bewolkt en in het zuiden en zuidwesten is kans op een beetje regen. Dat is 28 minuten langer dan vorige week. Het wordt vandaag geleidelijk minder zonnig en het blijft droog in Nieuwegein.

In de avond stijgt de kans op een bui en in de nacht naar zondag wordt het wisselvalliger.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste grand cafe alphen aan den rijn van het weer. Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site? Het wordt vandaag geleidelijk minder zonnig en het blijft droog in Nieuwegein? Zaterdag is het overdag overwegend bewolkt en droog met zo nu en dan wat zon.

V anmiddag kunnen we genieten van de volle zon! De wind is naar het zuidwesten gedraaid en minder fris, het weer vanmiddag in nieuwegein. In de middag raakt het geheel bewolkt en in het zuiden en zuidwesten is kans op een beetje regen?

Weerbericht

De temperatuur stijgt naar 16 tot 18 graden. Later in de middag en vooral in de avond neemt de kans op een bui toe. Dat is 28 minuten langer dan vorige week. Het is overwegend droog, maar een beetje regen is in het zuiden in de ochtend niet uit te sluiten.

In de avond wordt het snel frisser, maar in de nacht gaat het niet vriezen. De uitgebreide weersverwachting voor Nieuwegein. Ook is er kans op een mistbank. Het weer nu in Nieuwegein.

 Ontdek ook...