Kun je netflix ook offline kijken op je laptop

20.02.2019
Auteur: Yesim

Netflix Bij Netflix kun je een deel van het videoaanbod downloaden op je tablet of smartphone Android en iOS. Volg de onderstaande stappen als je een titel hebt gevonden. Zit je op 4G, dan wordt automatisch de gedownloade versie bekeken als je deze selecteert om af te spelen via mijn downloads.

Elke dienst heeft grotendeels dezelfde voorwaarden. Volg daarvoor de onderstaande stappen. Je kunt je gratis proefperiode altijd opzeggen tijdens de eerste 30 dagen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. We sturen je drie dagen voor het einde van de gratis proefperiode een e-mail ter herinnering om na te gaan of je nog steeds interesse hebt in Netflix.

Netflix ondersteunt de Digital Advertising Alliance-principes.

Titels die al zijn gedownload, heb je niet altijd toegang tot internet. Lees meer informatie of wijzig je cookie-instellingen. Home Elektronica Films en series downloaden en offline kijken Als je onderweg bent, blijven op hun plaats.

Nieuwste artikelen 10 vragen over spraakassistenten Wat is Google Chromecast? Selecteer de titel die je wilt downloaden.

Scrol omlaag en selecteer Downloadapparaten beheren Manage Download Devices. Dus laat het bingewatchen beginnen!

WANT Navigation

Bij titels die over minder dan 7 dagen op je apparaat verlopen, wordt de resterende periode weergegeven. Huur je graag de nieuwste films dan kun je terecht bij Google Play Films. Word ik op de hoogte gesteld wanneer een download bijna verloopt? Bekijk ons Helpcentrum voor meer informatie over waarom downloads verlopen en hoe je een verlopen download vernieuwt. Alle gedownloade titels verwijderen van je Windows apparaat: Sommige producenten hebben Netflix een limiet laten instellen op het aantal downloads van een bepaalde serie.

  • Tv kijken op je laptop. Bij de instellingen van je app te vinden onderin het menu geeft Netflix de optie om alle gedownloade titels in één keer te verwijderen.
  • Bekijk onze gebruiksvoorwaarden voor beperkingen en gebruik.

Selecteer waar je je downloads wilt opslaan. Kijk altijd en overal, op duizenden apparaten. Maar wat als je je favoriete serie of een film wilt kijken als er geen internet is of als je mobiele databundel tekort schiet. Netflix heeft sinds december offline kijken beschikbaar gemaakt. We sturen je drie dagen voor het einde van de gratis proefperiode een e-mail ter herinnering om na te gaan of je nog steeds interesse hebt in Netflix. Tik op de afspeelknop bij de titel die je wilt kijken.

Netflix kijken

Selecteer de titels die je wilt verwijderen door het vakje naar de titels aan te vinken. Sluiten Netflix maakt gebruik van cookies voor personalisatie, om online advertenties op maat te vertonen en voor andere doeleinden. De standaardkwaliteit is een enigszins lagere videoresolutie die minder opslagruimte nodig heeft en sneller kan worden gedownload. Klik of tik op de Netflix-website op het menupictogram.

Netflix heeft sinds december offline kijken beschikbaar gemaakt. Hoe verwijder ik een gedownloade titel. De standaardkwaliteit is een enigszins lagere videoresolutie die minder opslagruimte nodig heeft en sneller kan worden gedownload.

Voor Android zijn de meeste films die in hd p of p beschikbaar zijn, ook in die kwaliteit te bekijken. Wil je contact met ons opnemen.

Eén gedownloade titel verwijderen van je iOS-apparaat: De ingang toont een overzicht van alle films en series die je offline kunt bekijken. Als je een specifieke titel in gedachten hebt, kun je naar die titel zoeken en het downloadpictogram gebruiken.

Wanneer je een apparaat verwijdert, worden alle downloads op dat apparaat verwijderd.

Netflix-leden hebben in meer dan landen direct toegang tot de beste content. Wil je contact met ons opnemen. Wat heb ik nodig om series en films op Netflix te downloaden. Je kunt de kwaliteit van de gedownloade video selecteren die het beste bij je wensen past. Bij de instellingen van je app te vinden onderin het menu kun je netflix ook offline kijken op je laptop Netflix weer hoeveel opslagruimte er op je telefoon nog over is, hoeveel er al is gebruikt en hoeveel Netflix daarvan in beslag heeft genomen.

Ga naar Aan de slag met Netflix als je al lid bent en meer wilt weten over het gebruik van Netflix. Ontdek wat je hebt aan assistenten als Google Assistent en Apple Siri.

Gratis proefperiode

Dat scheelt je weer een heleboel gezoek. Tik op het verwijderpictogram om de titel van je apparaat te verwijderen. SD-abonnement voor één scherm kijk op één apparaat tegelijk, in Standard Definition Standaard:

Eigen bestanden streamen met Chromecast. Netflix ondersteunt de Digital Advertising Alliance-principes. In het menu heeft Netflix namelijk een regel toegevoegd: .

 Ontdek ook...