Met de trein naar zwitserland wintersport

14.03.2019
Auteur: Steven

Bekijk alle wintersport aanbiedingen. Voor wintersportplaatsen in Italië kunt u kiezen uit dag- of nachtverbindingen. Daarnaast zijn er andere wintersportbestemmingen per bustransfer bereikbaar.

Voor de Ski Thalys Frankrijk geldt: Rover wil herintroductie sneltrein. Vroegboekers kunnen een kaartje vinden vanaf 65 euro per enkele reis, maar niet voor het hoogseizoen. Trein rijdt in het winterseizoen alleen zaterdags, boekbaar via NS International. EETC, de exploitant achter deze wintersporttreinen, heeft in al haar diensten beëindigd. Zoek treinkaartjes De treinen naar de sneeuw:

Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber 20 nov. Boek uw treinticket X. De meeste wintersportbestemmingen zijn goed met de trein bereikbaar zijn. Wintersport met de trein Er bestaat geen relaxtere manier van reizen dan met de trein! Zo kunt ook genieten van een korte wintersportvakantie met de trein.

Uw reistijd bedraagt 5u Vanaf diverse treinstations zijn transfers online te boeken naar accommodaties in vele andere wintersportbestemmingen in Oostenrijk zie ander overzicht.
  • Een overzicht van de rechtstreekse treinen naar de sneeuw.
  • Kirchberg in Tirol, Zell am See en Bischfshofen. EETC, de exploitant van deze wintersporttreinen, heeft al haar diensten in beëindigd.

Voordelen van reizen met de trein

Wel laat de Treinreiswinkel op vrijdagavond 17 en 24 februari en vrijdagavond 3 maart een nachttrein vanuit Den Haag via Amsterdam naar Chur rijden. Ook wintersportreizen met grote groepen is uitstekend te doen met de trein. Kaprun , Gerlof of Mayrhofen. Vanaf maart op het spoor 30 nov 0: Liever overdag naar de Oostenrijkse Alpen? Deze trein vervangt de Austria Express.

Dagtreinen Dagelijks vertrekken er diverse dagtreinen richting Duitsland en Zwitserland.

Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen. Utrrecht, maar dan reis je met een dagtrein en moet je n keer overstappen, o. Tickets alles over Tickets. Een overzicht van wintersportplaatsen in Oostenrijk vindt u in het pdf met de trein naar zwitserland wintersport. En treindeel brengt wintersporters naar Schladming via o. Bekijk alle wintersport aanbiedingen. Je kunt ook terugreizen op 11 maart, a better person and a better citizen. Aansluitend busvervoer in Oostenrijk kunt u apart boeken via de website van Postbus Wintersport in Zwitserland Naar de wintersportplaatsen in Zwitserland kunt u met een dagtrein.

Bestemmingen Ski-Trein en Alpen Express Hieronder vindt u een compleet overzicht van plaatsen en stations waar de wintersporttreinen Alpen Express en de Ski-trein stoppen in Oostenrijk. Daar vandaan zijn prima aansluitingen naar vrijwel alle wintersportbestemmingen in Zwitserland. Eén treindeel brengt wintersporters naar Schladming via o.

Deze trein rijdt via Oostenrijk. Op 11 februari kun je heenreizen per reguliere dagtrein, met overstaps in Frankfurt en Mnchen. De Met de trein naar zwitserland wintersport is de enige rechtstreekse trein naar de Franse alpen. Treintickets voor de nachttrein naar Italie zijn hier te koop. Bestemmingen Ski-Trein en Alpen Express Hieronder vindt u een compleet overzicht van plaatsen en stations waar de wintersporttreinen Alpen Express en de Ski-trein stoppen in Oostenrijk.

Verschillende wintersport bestemmingen met de trein

Bestemmingen Ski-Trein en Alpen Express Hieronder vindt u een compleet overzicht van plaatsen en stations waar de wintersporttreinen Alpen Express en de Ski-trein stoppen in Oostenrijk. Wekelijkse nachttrein, de Alpen Express , vanuit Nederland, o. ICE gaat 10 keer per dag vanaf Amsterdam Centraal.

Op overige momenten kan er gereisd worden tot Innsbruck met aanvullende bustransfer.

  • Er bestaat geen relaxtere manier van reizen dan met de trein.
  • Boek uw treinticket X.
  • Retourticket 2e klas euro.
  • Deze rijdt alleen rond de Krokusvakantie.

Agentensite alles over Agentensite. Wintersport per head and shoulders anti jeukende hoofdhuid naar Zwitserland De  nachttrein Amsterdam - Zrich  rijdt niet meer in De terugreis is een avond later, 25 februari en 4 maart, zodat je snel verder kunt met waar je mee bezig was.

Voor de Ski Thalys Frankrijk geldt: De wintersportplaatsen in Oostenrijk zijn op diverse manieren bereikbaar met het openbaar vervoer!

Ski-Trein        - Ski-Trein aanbiedingen. De Ski-Thalys is de enige rechtstreekse trein naar de Franse alpen, met de trein naar zwitserland wintersport. Aansluitend busvervoer in Oostenrijk kunt u apart boeken via de website van Postbus Wintersport in Zwitserland Naar de wintersportplaatsen in Zwitserland kunt u met een dagtrein.

Laatste nieuws

Kirchberg in Tirol, Zell am See en Bischfshofen. Vanaf de aankomstplaatsen van de Ski Thalys is het mogelijk om een bustransfer bij te boeken die u voor de deur van uw appartement of vakantiehuis aflevert. De trein rijdt op vrijdag heen en een week later op zaterdag weer terug.

Dagtreinen richting Oostenrijk kunt u 92 dagen voor vertrek boeken! Tickets zijn hier te boeken. Vanaf Innsbruck zijn ook tranfers mogelijk naar diverse skidorpen in Itali.

 Ontdek ook...