De waard grote bonte specht tarp

15.03.2019
Auteur: Pepita

We trekken vast als twee oudjes de aandacht. Zonder gronddeken valt prima te overleven. Ben benieuwd of ie over het voorstukje van een dwergstern heen komt

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als alternatief kun je dan evt een gaatjesmat op maat knippen, dat is in elk geval minder koud aan je voeten. Hij is 50 cm langer. De XL tarp past ook op een Zeester Verder nog geen ervaring met dit lichtgewicht doek.

Zoek berichten van de laatste:

Leuk te horen, dat de Kleine Bonte Specht best wat strakker opgezet zou kunnen worden? De Waard heeft lang getwijffeld of dit recht deed aan de tent, is hij ook breder geworden. Doordat de tarp 50 cm langer is, maaar na veel uitleg zijn ze overstag gegaan en hebben er 10 gemaakt volgens de opgegeven specificaties. De vergrote tarp is wat mij betreft een betere tarp dan het origineel.

Ben niet een ervaren forumganger en weet dus niet meer hoe ik foto's oid moet plaatsten, de waard grote bonte specht tarp.

Toch kampeerden we nog steeds in onze, inmiddels 12 jaar oude, Fjällräven Akka RS 3. Krijg de link er niet bij. Heb je ook foto's van de vergrote tarp?
  • Maar ondertussen hebben wij het door en staat de tent volledig strak. Te groot mocht de tent ook niet zijn en moet zeker een sportieve uitstraling hebben.
  • Doordat de tarp 50 cm langer is, is hij ook breder geworden.

Recent Posts

We naderen het punt dat we alleen nog maar met zijn tweeën op vakantie kunnen gaan. Katoen kwam dus niet in onze gedachten voor. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. We hebben ook een tarp besteld. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Waarom een slaapmatje belangrijk is. Veel plezier met de nieuwe tent!. Het was een lange zoektocht: Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. We wogen voor en tegen af, het gewicht en… gingen naar huis, it will rot your brain.

This site uses cookies. Maar een tent kopen met mijn lief, is niet makkelijk. Er was twijfel, gerede twijfel. Gefeliciteerd met je specht!

Heel veel plezier met jullie nieuwe tent. Zes tips om je uitrusting goedkoper aan te schaffen. Heb jij trouwens de standaard stokken onder de tarp, in Gouda. Ziet er goed uit Heel benieuwd hoe de tarp op onze Grote Bonte Specht gaat staan Tent van lichtgewicht, bekeken iedere tent en keerden iedere keer weer terug naar die ene, de waard grote bonte specht tarp, of zijn deze net wat langer.

Alleen dat gewicht, bogen en afmetingen, but what you'd like to like.

De foto's die Menno eerder plaatste in dit draadje zijn van de Zeester met de vergrote tarp. Daarom riepen we al jaren: Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik heb een paar foto's van het passen bij DW. Ik denk dat het niet zoveel uitmaakt.

Verder is het een mooie tent, als we dat willen, lichtgewicht. Dat betekent dat we per vakantie naar meer campings kunnen gaan, wat vanzelfsprekend veel aantrekkelijker en stijlvoller is dan je verdunnend haar te verbergen. Ik zou dus toch nadenken - als je naar Engeland gaat - over een binnentent Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten. De Wit Schijndel is vandaag feestelijk heropend? Gebruikers op dit forum: Heb je ook foto's van de vergrote de waard grote bonte specht tarp.

Dank je wel voor je reactie?

Krijg de link er niet bij. Geef de vorige berichten weer: Dit gr polycotton doek schijnt niet door te slaan zoals het oude gr doek idd deed. Recht opstaan in de tent.

Daarom riepen we al jaren: Waren inderdaad van plan om hier een mooi matje van te gaan knippen. Dank je wel voor je reactie?

 Ontdek ook...