Excel bestand overzetten naar pdf

12.04.2019
Auteur: Romy

Ontvang nieuws, tips en aanbiedingen. Klik op de knop Customize Header Open het PDF-bestand door erop te dubbelklikken.

Kies vervolgens Koppen of, als u bladwijzers hebt toegevoegd aan het document, Word-bladwijzers. Open het PDF-bestand door erop te dubbelklikken. Als een hoge afdrukkwaliteit voor de werkmap wordt vereist, klikt u op Standaard online publiceren en afdrukken. Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

Met de Office-programma's kunt u uw bestanden opslaan als of converteren naar PDF-bestanden, zodat u deze kunt delen of afdrukken met commerciële printers. Was deze informatie nuttig? Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

Klik naast Optimaliseren voor op Wijzigen. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening camping julianadorp noorder sandt gebracht, excel bestand overzetten naar pdf.

Ga door naar afrekenen of sluit dit venster om je selectie te wijzigen. Save om het PDF-bestand te maken. Klik onder aan het Word Online-venster op Office helpen verbeteren. Welk Office-programma gebruikt u.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
  • Het is nu niet meer zomaar mogelijk om gegevens te veranderen in het document, behalve als je terugkeert naar het originele Excel-bestand, de wijzigingen aanbrengt en er vervolgens weer een PDF van maakt. Word Deze informatie geldt ook voor Microsoft Word Starter
  • De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat.

Converteer naar PDF vanaf Office-apps.

U hebt geen andere software of invoegtoepassingen nodig. Klik op het "File"-tabblad. Klik op OK wanneer u klaar bent. Wanneer je met Acrobat gegevens converteert naar Excel, worden de gegevens bewaard, samen met je kolommen, lay-outs en opmaakinformatie. Als u het bestand met de geselecteerde indeling wilt openen nadat u het hebt opgeslagen, schakelt u het selectievakje Bestand openen na publiceren in.

Grootte is geen probleem. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Tekst in PDF-bestanden bewerken. Merk op dat een PDF niet makkelijk omgezet kan worden naar een Excel werkblad, gaat u terug naar het oorspronkelijke Microsoft Office-systeem-bestand waarvan u deze PDF hebt gemaakt en slaat u het bestand opnieuw op als PDF-bestand.

Als u het bestand met de excel bestand overzetten naar pdf indeling wilt openen nadat u het hebt opgeslagen, excel bestand overzetten naar pdf, schakelt u het selectievakje Bestand openen na publiceren in. Stel eventueel andere opties in en kies OK. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het PDF-bestand nadat u het hebt opgeslagen, maar met deze methode wordt er niets gewijzigd aan het originele bestand. Selecteer het PDF-bestand dat u wilt converteren. Voeg de afzonderlijke PDF-bestanden samen indien nodig.

Hoe kan je documenten (Word, docx, etc.) naar PDF online converteren

Klik op Opties om de af te drukken pagina in te stellen, om aan te geven of markeringen moeten worden afgedrukt of om de uitvoeropties te selecteren. Kies vervolgens Koppen of, als u bladwijzers hebt toegevoegd aan het document, Word-bladwijzers. Je kunt dit eenvoudig doen wanneer je gebruikmaakt van Acrobat DC binnen Office-applicaties voor het converteren naar PDF — online of op je desktop. Wijzig eventueel de naam van het bestand.

Converteer PDF naar Excel. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het PDF-bestand nadat u dit hebt opgeslagen, bedankt Aan de slag. Als u verschillende opties voor het bestand wilt opgeven, gaat u terug naar het oorspronkelijke Microsoft Office-systeem-bestand waarvan u deze PDF hebt gemaakt en slaat u het bestand opnieuw op als PDF-bestand. PDF converteren naar PowerPoint, excel bestand overzetten naar pdf. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, 02-02-2012 21:11 3 Het eten van poep accepteren.

Alternatieve manier om een XLS bestand te converteren naar een PDF bestand

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Deel PDF's die lettertypen van de hoogste kwaliteit weergeven en nauwkeurige opmaakinformatie bevatten. Deze website ondersteunt eerdere Internet Explorer-versies dan versie 10 niet langer. We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak. Typ of selecteer een naam voor het formulier in de lijst Bestandsnaam.

Wil je het hele spreadsheet omzetten, zodat je het kunt controleren. Als u het dialoogvenster Opslaan als wilt weergeven in Publisher of Publisherklikt u op Wijzigen. Een Excel document converteren naar een pdf 2 methoden: Als eerste nieuwe functies krijgen. Laat ons weten hoe u deze functie zou gebruiken in Word Online. Software In andere talen: Klik op Bestand Klik op Opslaan als Klik op Bestandsindeling onder in het venster Selecteer Converse all stars laag in de lijst met beschikbare bestandsindelingen Geef uw bestand een naam als het nog geen naam heeft, moet u een locatie en een map kiezen.

Als u de optimalisatie van het document wilt wijzigen, ga dan verder met de volgende stap. Standaard zal excel bestand overzetten naar pdf PDF direct worden geopend na het maken van het bestand, en klik op Exporteer. Ik heb mijn geconverteerde bestand niet ontvangen, excel bestand overzetten naar pdf.

Exporteer PDF-bestanden snel naar Excel-spreadsheets.

Dit selectievakje is alleen beschikbaar als er een PDF-reader op uw computer is geïnstalleerd. Klik op Openen in Word om de desktop-app te openen. Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat.

Daarnaast kun je vanaf elke locatie recentelijk weergegeven bestanden openen! Contact opnemen met ondersteuning. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst Bestandsnaam!

 Ontdek ook...