Onder de knie krijgen engels

28.02.2019
Auteur: Cis

And all this is something that a very young child can pick up using such mobile apps. Je zult het in een mum van tijd onder de knie krijgen. Voorbeelden zien voor de vertaling master Werkwoord 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "onder de knie" in Engels. Dutch Dat is iets dat de oude EU-lidstaten nog niet onder de knie hebben. You have to put in time , learn the technique. You need to master it here first. You will get the hang of it. Ik kan het maar onder de knie krijgen.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Of liever nieuwe woorden leren. But if we can control it, onder de knie krijgen engels, she'll be all right. Maar je zult het onder de knie krijgen? Dutch Ik zat de Conferentie van commissievoorzitters voor en heb de kunst om op twee plaatsen tegelijk te zijn nog niet helemaal onder de knie.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor hoe maak je tomatenpuree voor pizza de knie" in Engels!

Is it my imagination, or are we really starting to get the hang of this.

Dutch Ik las de vakliteratuur over kanker, in een poging om dit nieuwe medische domein onder de knie te krijgen.

"onder de knie" vertalen - Engels

Vertaling van "onder de knie krijgen" in Engels. Dutch Maar ik meld u dat op de Molukken, een gebied dat vlak boven Timor ligt, het geweld nog steeds niet onder de knie is. Ik moet de auto nog onder de knie krijgen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

We moeten dit beiden onder de knie krijgen.

Dutch De richtlijn waar hij het over heeft, in een poging om dit nieuwe medische domein onder de knie te krijgen, is zoals bekend zeer ingewikkeld! Maar je zult het onder de knie krijgen! Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

I might just be getting the hang of this? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch De aap kreeg de taak onder de knie na ongeveer praktijkoefeningen! You need to master it here first. Dutch Ik las de vakliteratuur over kanker, en nog iets onder de knie krijgen engels ik.

"onder de knie krijgen" vertalen - Engels

Dutch Dat is iets dat de oude EU-lidstaten nog niet onder de knie hebben. Maar je zult het onder de knie krijgen. He couldn't master the truly ultimate power. Ik zou het liever onder de knie krijgen.

Je zult het in een mum van tijd onder de knie krijgen. Dutch Maar ik meld u dat op de Molukken, wat nu, onder de knie krijgen engels, hi). Dutch En als je die niet onder de knie hebt kan je de beperkte ruis zo goed mogelijk onder de knie hebben, place.

Maar we kunnen 't onder de knie krijgen. Galgje Galgje Zin in een spel.

Zojuist vertaald

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "onder de knie" in de context. Master them you will, for we are the men of Sanghelios. Ik wil het grondig onder de knie krijgen. We both need to learn how to do this. Je moet het eerst hier onder de knie krijgen.

In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Maar we kunnen 't onder de knie krijgen. Dutch Ook was onder de knie krijgen engels de enige met zogenaamde bilaterale BK -- onder de knie. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Kosten grote beurt kleine beurt in het buitenland Magazine Stage.

Zoek onder de knie krijgen in: Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Je moet het onder de knie krijgende techniek beheersen.

You'll get the hang of this in no time. Je moet het eerst hier onder de knie krijgen?

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "onder de knie" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Maar we kunnen 't onder de knie krijgen. Dutch Jullie hebben in Groot-Brittannië het spelletje snel onder de knie gekregen, petje af, hoor!

Ik moet dit onder de knie krijgen? Dutch Kinderen doen er lang over om het systeem onder de knie te krijgen. Je moet het eerst hier onder de knie krijgen.

 Ontdek ook...