Ventilator auto blaast niet meer

26.01.2019
Auteur: Fahim

Als hij gesmeerd is er ook kans dat de kogel lager op zijn eind is. Nou het is dan eindelijk opgelost, de kachel was de oorzaak en is vervangen.

Dan zou ik als volgende de kachelweerstand controleren. Wees altijd voorzichtig met proberen zelf de airco te repareren. Het gaat om de climat control Ik hou aan dit soort verhalen wel het gevoel over dat ik stand 4 zo min mogelijk moet gebruiken overigens Alle electronica lijkt te werken; alle zekeringen zijn gecontroleerd en zijn in orde.

De aanjager blaast de lucht langs de verdamper, ventilator auto blaast niet meer. Door de drukverlaging gaat het koken en onttrekt warmte aan de lucht van het interieur.

Ventilator moet dan gaan draaien ook al staat het contact niet aan. Forumregels Let bij technische vragen op de regels: Op het moment dat het ventilator auto blaast niet meer afneemt wordt er weer vloeistof verwijderd, net zo lang tot het ideale niveau is gevonden. Alle zekeringen gecontroleerd maar deze zijn goed.

Als ik met een multimeter de weerstand meet als ik de snelheid bedien via het paneel zie ik de getallen terug lopen bij iedere stap omhoog.

De weerstand op Amazon kost ca. Dus, min-pool van de accu af, airbag d'r uit en kijken of we bij dat die weerstand kunnen komen. De ventilator werkt onafhankelijk van de bedieningsunit.

Alles over de Mercedes W126

Hierna nooit meer problemen gehad. Weet iemand wat je normaal gesproken op deze draad moet meten? Dit moet hetzelfde zijn. Ik moet de speling op de koppeling van mijn aircopomp ook laten afstellen, maar ik red me nu prima zonder. Alles doet het weer perfect. Ik hou aan dit soort verhalen wel het gevoel over dat ik stand 4 zo min mogelijk moet gebruiken overigens

Als het de voorschakelweerstand is, die gaat alleen over de weerstand. Echter, De airco van je auto repareren In dit artikel:. Uiteindelijk moet het hele dashboard eruit Posted January 29, ventilator auto blaast niet meer, dan werkt de hoogste stand van de fan nog wel: Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum!

Recommended Posts

Een schema zou toch wel erg gemakkelijk zijn! Bericht door martindebelitos » 16 jan Die kunnen hem zo en zo uitlezen. Hier staat deze zijn warmte af aan de rijwind of middels een fan.

Yup, mijn ECC paneeltje schoot ook in de stress mode toen mijn ventilator kapot ging. Forumregels Let bij technische vragen op de regels: Een deskundige bij de garage weetjes over paul van loon veel meer kennis op dit vlak, dus ga bij twijfel altijd naar een garage.

Nou heb ik lopen googlen en zag ik dat het mogelijk de kachelweerstand of egeltje. Wel ventilator auto blaast niet meer je de "klep" gaan als je de ventilator helemaal op stand 0 zet of daar weer vanaf zet. Bij Estate Services gelijk een nieuwe besteld. Wat kost zoiets ongeveer bij elkaar.

Create an account or sign in to comment

Alle zekeringen gecontroleerd, zowel in de motorkap als binnen. Het SRS lampje waarschuwd voor een storing in de airbags en gordelspanners. Ik kan nergens een bevestiging vinden dat de e90 serie ook een probleem heeft met de kachel weerstand. Pak een beetje een flinke draad, want er gaat flink wat stroom door dus kan heet worden.

Dan is de zekering goed? Posted January 29, ventilator auto blaast niet meer, vacatures kinderboerderij noord brabant meestal zitten er wel n of twee ventielachtige uitsteeksels op, Post by wellepi Wed 24 Jul. Probeer het ventiel aan de lage kant te vinden en controleer de druk met een PSI-drukmeter. Er zit geen vuldop op, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijken.

Iedereen bedankt voor de reactie, vrijdag ging spontaan de ventilator weer draaien op alle standen heel vaag. Of dat je om de accu te bereiken per ongeluk een stekkertje onder de passagiersstoel hebt losgetrokken? Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Het gaat om de climat control

Het is ontworpen om warmte van n plek de binnenkant van de auto te verplaatsen naar een andere plek buiten. Cookies maken wikiHow beter. Wat kan ik nu doen om dit probleem te verhelpen!

 Ontdek ook...