Vietnamese ambassade den haag visa

15.03.2019
Auteur: Rosina

Kan ik met de VOA autorisatiebrief over land Vietnam binnen komen? Dit visum is alleen beschikbaar als 1 month single entry.

Het visum neemt een hele pagina in beslag dus zorg ervoor dat je minimaal 1 lege pagina in je paspoort hebt. Kom ik in aanmerking voor het e-visum? Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade. Twee manieren om het visum aan te vragen:

Zoek een hotel in de buurt van de Vietnamese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen vietnamese ambassade den haag visa wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Vietnamese ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Stel mijn vlucht wordt gewijzigd of ik kom aan op een ander vliegveld. Dan kies je voor visa on arrival, vietnamese ambassade den haag visa. De kosten van het verlengen van het e-visum zijn echter hoog.

Hulp nodig bij de visumaanvraag?

Dit visum is alleen beschikbaar als 1 month single entry. Als je vlucht vervroegd is en je een dag eerder aankomt dan kan dit problemen opleveren. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Vietnam in Nederland. Via deze methode krijg je het visum dus op de meest voordelige manier.

Aan welke eisen moet mijn paspoort voldoen?

Je ontvangt de VOA autorisatiebrief van ons binnen 2 werkdagen. Hebben mijn kinderen ook een Visum nodig. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Vietnam te bezoeken evenals aan Vietnamese burgers die in Nederland wonen. Na aankomst in Vietnam lever je de autorisatiebrief in, vietnamese ambassade den haag visa je de stempelkosten en ontvang je het officile visum.

Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Vietnam in Nederland.

E-visum of visa on arrival?

Vul het aanvraagformulier in. Kan ik in Vietnam het visum verlengen? Het e-visum is voor de meeste reizigers de beste keuze. Een goede kwaliteit selfie wordt ook geaccepteerd.

De levertijd is 2 werkdagen en met deze brief haal je vervolgens op het vliegveld in Vietnam het visum op, vietnamese ambassade den haag visa. Vraag visa on arrival aan. Neem je een foto controleer dan of alle randen zichtbaar zijn en of de foto scherp is.

Twee manieren om het visum aan te vragen: Met de autorisatiebrief kun je Vietnam alleen binnenkomen via de internationale luchthavens. Na aankomst in Vietnam lever je de autorisatiebrief in, betaal je de stempelkosten en ontvang je het officile visum.

Deel deze pagina

Je kunt bij lokale reisagenten je visum laten verlengen. Zoek een hotel in de buurt van de Vietnamese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Vietnamese ambassade.

De aanvraag voor kinderen verloopt hetzelfde als volwassenen in het geval het kind een eigen paspoort heeft. Veel hotels bieden ook deze service aan.

Een scan of een foto! De Vietnamese overheid vereist dat bezoekers vooraf een visumaanvraag ingediend hebben. De Vietnamese Ambassade in Den Haag. Kan ik het e-visum in Vietnam laten verlengen als ik besluit langer te tommy hilfiger winkels nederland blijven.

Wat zijn de vereisten voor het uploaden van de pasfoto en de paspoortpagina. Deze aanvraag doe je vietnamese ambassade den haag visa op de website.

Na aankomst ga je naar de immigratebalie waar je na het betalen van  de stempelkosten het visum in ontvangst neemt. Deze ontvang je via email.

Ga je langer dan een maand naar Vietnam? De praktijk wijst echter uit dat er op het vliegveld in Vietnam maar om 1 gevraagd wordt. Staat uw kind in uw paspoort dan dient u nog steeds een autorisatiebrief aan te vragen maar betaalt u slechts 1x de stamping fee.

Hoe lang duurt het voordat ik de VOA autorisatiebrief ontvang. Binnen 2 werkdagen ontvang  je de autorisatiebrief. Hebben mijn kinderen ook een Visum nodig.

 Ontdek ook...